| vesnicsoarearzator a întrebat:

stiu ca o sa sune absurd dar nu mai suport... am o vecina batrana, pensionara si azi am fost afara si nu am sautato si ea a zis catre mine si unele fete ca santem *****. altadata nu ne lasa in pace ca niste baloane se spargeau si zicea ca nu santem educati ca santem copii vagabonzi si ca o sa sune politia si noi ii commentam si ea tot zice lucruri jignitoare despre noi si se intampla mai mereu. ce sa fac dau funda la cel mai bun raspuns! (scuzati-ma daca am gresit categoria)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce o bagi in seama? Nu ar trebui sa-ti pese deloc.O mie de oameni vor spune rau despre tine si tu sa nu-i pui la suflet.
Trebuie sa asculti doar de cei care-ti vor binele(parintii), ca ei ti-au dat mancare si au dreptul sa te critice, nu babe gen: stau toata ziua pe banca si spioneaza ce fac tinerii.
Vorbeste cu parintii tai si vei vedea ca se va rezolva.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ignorați-o și încercați să vă comportați cât mai civilizat, ca pe viitor să nu mai apară astfel de probleme.

| miauuau a răspuns:

Vrei să fii o cu*vă şi o drogată?
E de ajuns să nu saluţi bătrânelele din scara blocului laughing)

| Anonima264 a răspuns:

Nu o bagati in seama! Nu cred ca are ceva cu voi, poate se-or comporta asa din cauza ca-i batrana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o in durerea ei ca e tacanita. Si eu am una de asta la bloc, vara trecuta eram " miss Dobrogea cool ", ii zicea lu nepotasu' de 4 ani sa " nu se mai uite la curu meu ". Nu ai ce sa le faci, daca li s-au ars si ultimul neuron asta e. Eu ignor, oricum vorbele spuse de persoanele care nu inseamna nimic pentru mine sunt ca neexistente, asa ar trebui sa fie si pentru tine. happy
De ce sa iti pese de cineva care nu te cunoaste?

| Almássy a răspuns:

Zii asa :mamaie ia du-te mai bine si te culca! sau :mamaie nai altceva de facut? du-te si spune-i altcuiva de pretentiile tale ca nu suntem pe vremea lui ceausescu cu colectivitatile matale laughing PS: sper ca ti-a fost de folos

| Punct_Sabrina_1995 a răspuns:

Nu stii ca pensionarilor nu le merg bine rotitele? Las-o in pace!

| vesnicsoarearzator explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri toate au fost de folos!