De ce o bagi in seama? Nu ar trebui sa-ti pese deloc.O mie de oameni vor spune rau despre tine si tu sa nu-i pui la suflet.
Trebuie sa asculti doar de cei care-ti vor binele(parintii), ca ei ti-au dat mancare si au dreptul sa te critice, nu babe gen: stau toata ziua pe banca si spioneaza ce fac tinerii.
Vorbeste cu parintii tai si vei vedea ca se va rezolva.
Ignorați-o și încercați să vă comportați cât mai civilizat, ca pe viitor să nu mai apară astfel de probleme.
Vrei să fii o cu*vă şi o drogată?
E de ajuns să nu saluţi bătrânelele din scara blocului )
Nu o bagati in seama! Nu cred ca are ceva cu voi, poate se-or comporta asa din cauza ca-i batrana!
Las-o in durerea ei ca e tacanita. Si eu am una de asta la bloc, vara trecuta eram " miss Dobrogea ", ii zicea lu nepotasu' de 4 ani sa " nu se mai uite la curu meu ". Nu ai ce sa le faci, daca li s-au ars si ultimul neuron asta e. Eu ignor, oricum vorbele spuse de persoanele care nu inseamna nimic pentru mine sunt ca neexistente, asa ar trebui sa fie si pentru tine.
De ce sa iti pese de cineva care nu te cunoaste?
Zii asa :mamaie ia du-te mai bine si te culca! sau :mamaie nai altceva de facut? du-te si spune-i altcuiva de pretentiile tale ca nu suntem pe vremea lui ceausescu cu colectivitatile matale PS: sper ca ti-a fost de folos