Eu sunt adult si plec fara permisul lor doar le zic ca am plecat si atat, numai ca eu nu stau la munte e teren plan peste tot si nu sunt in tara asa ca stau mai mult acasa.
Buna.Pe mine nu ma lasa sa merg undeva doar cu prietenele, mai departe.Trebuie sa ma rog de mama si de tata sa ma lese, fac treaba prin casa ca sa ma lese.
Oricum nu prea ma lasa foarte des. Uneori da, alteori nu.
Pa-pa!
Depinde de fiecare parinte, in cazul meu nevoile m`au impins spre bagabonteala, am spus ca plec pana in spatele blocului si am revenit dupa 3 zile, normal ca am fost cautat la toate sectiile de politie si vb aia in engleza... they wooped my ass, asa ca nu o lua pe urma mea, intreaba si respectale decizia sau invita pe cineva mai invarsta cu care va veti duce sa-l cunoasca pentru a avea cine raspunde pentru tine. sper sa fie un raspuns destul de bun si sa te ajute. Si nu calcati iarba!
Buna!
Da, pe mine ma lasa pentru ca le-am dovedit ca pot avea incredere in ei si nu le ies din vorba. Acum, asta depinda si de varsta pe care o ai si de cat sunt de axigenti parintii tai. De exemplu eu am 12 ani si am norocul sa am niste parinti indulgenti care ma lasa peste tot cu conditia sa le spun dinainte unde merg, cu cine si cam cat stau.
Daca nu esti in aceesi situatie ca si mine, ca sa te lase ar trebui sa devii responsabila si sa le arati ca esti demna de increderea lor. Fii cuminte, ocupa-te de cateva activitati casnice pe care le poti indeplini, invata, fa-ti temele si nu le iesi din vorba. Daca ei nu stiu unde esti se vor ingrijora si poate te vei alege si cu o mica pedeapsa.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!
Cred ca majoritatea parintilor sunt la fel: isi fac griji pentru copiii lor. Si ai mei sunt la fel de cicalitori: si cat stai, si cu cine te duci, vrem sa iti cunoastem prietenii inainte de a pleca, sau chestii de genul: mami, tati promit ca voi face curat o saptamana, sau ca voi scrie suplimentar etc. Asa ca nu te entuziasma prea tare ca alti parinti ar fi altfel.
Faza e ca sunt cuminte invat foarte bine si fac destula treaba parintele e de vina in cazul asta
Depinde de prieteni... daca ii cunoaste ma lasa daca nu ma rog de ei si tot ma lasa
Giii întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: