| iiSweet a întrebat:

Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare, dar.
Sa va spun povestea mea :
Am 12 ani.Am fost de 4 ori cu un baiat si sincera sa fiu. eram cu dansul pentru ca nu aveam cu cine altcineva sa fiu. Nu simteam nimic pentru el. Dar acum, am inceput sa simt ceva, dar e prea tarziu. Si el s-a despartit de mine de vreo 3 ori si toata clasa a aflat asta. Toti au ras de mine. Eu sunt genul de fata mai batausa. Ceva de genul. Dar nu ma intereseaza oh go on. Si faza e ca el cauta fete de astea. cum sa zic, mai dotate. laughing Si a dracului si-a gasit o prietena mai mare. Ce sa fac? Cum sa devin mai interesanta? Nu pentru el, ci pentru altii big grin Si la faza cu batausa. toti stau pe langa mine, dar nici unul nu are curajul sa vorbeasca urat cu mine sau sa ridice tonul. Dar atunci cu despartirile, stiam ca au dreptate. Stiu ca li se va intampla ceva. [ o vanataie de exemplu, sau un pumn in spate ] >:" Cum sa devin mai interesanta? Dar fara sa renunt la bataie :X

10 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Du-te la taekwondo

| trafikantu a răspuns:

Unde si cum dau de tine? Sa te invit la un citrowinking si un wrestling

| laura58 a răspuns:

Lol pai u faci din astea cu cine iti permiti.ca daca ma gaseai pe mine si doar ridicat mana la minee nu mai aveai par in cap =]]]

| Deenissa a răspuns:

Pai fii mai feminina,mai sociabila.
fa'ti prieteni noi,asa el o sa vada ca iti merge bine si fara el.
Sa stii ca de acum in colo o sa ti se intample o gramada de lucruri din astea, dar trebuie sa tii cont de puterile tale, si sa fii mereu gata sa suporti orice.In legatura cu bataia, sa stii ca baietilor nu prea le plac fetele care se bat, ei vor ceva mai feminin.nu spun sa renunti ( daca tie iti place, fiecare e liber sa faca ce vrea ) dar incearca sa lovesti cu vorbe nu cu fapte.Si cel mai important lucru fi Tu, simpla si pura.Simplitatea mereu e apreciata!
Succes! :*

| iiSweet explică (pentru alin334):

Ei da
N-am chef oh go on

| iiSweet explică (pentru laura58):

Cati ani ai?
Si ca sa stii, am batut si persoane mai mari ca mine raised eyebrows

| Rockart a răspuns:

Măi, ai 12 ani. De ce trebuie neapărat la vârsta asta să fii cu cineva? Cu ce te încântă faptul că eşti cu cineva doar de dragul de a fii? raised eyebrows Vezi-ţi de şcoală, lasă impresionatul şi băieţii.

Dacă vrei să împresionezi îmbracă-te ca o panaramă şi dă-te cu glet pe faţă. Ori... ia-o pe partea mai uşoară, fii tu însuţi şi cine te o să te placă, o să te placă aşa cum eşti.

P.S: Dacă nu ţii la o persoană nu are rost să fii cu ea. Mai târziu o să pici ori de proastă ori de târfă.

| 9gagarmy a răspuns:

Doamne ce probleme la 12 anilaughing))))

| negru30 a răspuns:

Daca la 12 ani ai fost de 4 ori cu un baiat ai spus tot - baga mare ai toata viata inainte - vrei sa fi dotata - tie iti trebuie ceva in cap si tare iti lipseste

| Rockart a răspuns (pentru iiSweet):

Da, toţi suntem bătăuşi pe internet. Şi eu am bătut oameni de 40 de ani pe Conquiztador. Nu mi se pare faptul că eşti bătăuşă un motiv de laudă. Nu faci decât să dai impresia că aşa ai fost crescută... în scandal, bătăi. Ştii cum e, copiii fac ce văd în familie.