anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, știu ca sună ciudat dar.

Ce trebuie să facă o femeie proaspătă măritată?

Ma refer la menaj, relație etc.
Vreau sa îmi detaliați.
Eu sunt mai copilariasa și vreau sa învăț asta happy

Știu ca fiecare are stilul lui de viață.

Răspuns Câştigător
| Maria54 a răspuns:

Fii o fata curata și ingrijita in casa, fa de mâncare ca înainte sa se trezească soțul tău, ai grija de casa și de el de relația voastră. totul o sa meargă bine. Și nu in ultimul rând ai grija de Frumusețea ta te pup căsnicie plăcută

22 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te ai maritat?

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru RAY):

Nu, vreau sa știu pentru viitorul apropiat rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Mancare stii sa faci?

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru RAY):

Da

| RAY a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Asta e bine, asta e foarte important, in ziua de azi mai rar

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să faci ceea ce trebuie.
Dar mai trebuie să ai o anumită atitudine.
Să nu îl consideri pe soțul tău ca un obiect propietate personală.
Să îl educi discret că bărbatul, soțul, colegul de cameră, partenerul de viață, prieten și iubit totodată, are niște obligații simple.
Să aducă salarul, venitul acasă. Dacă acest venit este suficient, poate să își păstreze și el o mică sumă, bani de buzunar.
Să sosească seara la maximum ora 22 acasă, și când sosește, să nu miroase a parfum sau transpirație de la altă femeie, să se spele înainte să plece de la ea.
Tot așa, dta să îi dai în fiecare dimineață chiloți curați, că atunci altă femeie la care merge, să vadă prin aceasta că soția lui iubește, are grijă față de el. Aceasta va fi arma ta împotriva ei, chiloții lui curați, steagul tău de luptă familial.
De asemenea, dacă nu îl consideri obiect propietate personală, să îi acorzi beneficiul încrederii tale, să simtă că este necesar să îți fie loial nu din obligație legală, ci din reciprocitate, căci și tu ești loială, deci fără gelozie și suspiciune, care distrug relația.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru sadrian46):

In primul rand ai raspuns degeaba ca a sters intrebarea si sigur nu mai are ce citi!
Apoi eu cred ca cel mai bun sfat il poate primi de la mama sa, nu de la niste straini de pe net.
PS.Aia chilotii curati imi place la maxim.DECI o sfatuiesti pe domnita sa isi ii dea chiloti curati zilnic sa mearga la amanta? Pai atunci sa ii pui si o pereche curati in buzunar, dupa o partida nebuna de amor, ar trebui sa faca un dus!

| sadrian46 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, așa cred că e bine să facă o nevastă.
Nu îl poți opri pe un bărbat să alerge după fuste, și nici să oprești stelele de pe cer.
Dar el nu va găsi nicăieri o femeie așa de înțelegătoare, așa că pe ea nu o va părăsi.
Nu am inventat eu metoda, se numește Legea Chiloților Curați, care face ca căsătoria unei femei înțelepte să devină stabilă.
Ei, dacă are nevoie de 2 perechi zilnic, pune-i doi, poate se duce la două amante. Important este ca seara să vină acasă.
Eu sunt consultant spiritual de 5 decenii. Așa am constatat eu.
Este un sfat practic verificat.

E ok! atunci ii pun si cateva pachete de prezervative'Si stau cumintica acasa, cu masa pusa, cu zambetul pe buze, si cu calde.

Bine faci.
Așa el o să învețe să facă diferența între o amantă, unde merge doar în vizită, și o nevastă care are grijă și de copii lui.
Și se va regula cu ele, dar va face copii cu ea, ceea ce eu numesc IC, Iubirea Creatoare.

Eram ironica!

Eu eram serios.

Clar ca in opinia ta intr-o familie barbatul doar vine de la munca sau de la amante.Nu are grija de copii ca doar i-a facut singura
Femeia vine de la munca 8 ore,gateste,face curat, cumparaturi, are grija de copii si ii spala chilotii barrbatului.
SCUZE, tu ai a amanta? Sotia stie, este de acord?

Am. Știe. Nu o deranjează.
Copii sunt mari, toți pe la casele lor, m-am ocupat în mod rezonabild de educația lor. Cu mintea de azi, m-aș fi ocupat mai mult, dar nu pot întoarce timpul înapoi.

Ca dovadă că m-am ocupat de educația copiilor mei. Aveam și atunci o amantă, alta decât cea de azi (în total au fost 7).
Fiica mea Andrea, eu am îndrumat-o spre actuala profesie, căci ea dorea altceva, este medic stomatolog, are cabinet privat în Cluj, cu cea mai modernă aparatură.
Fiul meu Doru este patron asociat la Trans Form SRL, are proiecte
rezolvate din Barcelona Spania până în Sofia Bulgaria. Eu l-am îndrumat spre actuala meserie.
http://trans-form.ro actuala meserie.
Fiul meu Cristi are orchestra lui de muzică ușoară. Eu l-am indrumat spre actuală meserie.
https://www.youtube.com/watch?v=UcuFVwKfcP4

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa o s*&a cu pasiune si sa nu se plictiseasca de sex dupa cateva luni. In rest, se rezolva. De aia sinteti doi, sa va puneti de acord si sa va completati reciproc. Pe mine nu ma doare mina si nici nu imi pierd onoarea daca duc gunoiul sau spal vasele/intind rufe. Si reciproca trebuie' sa fie valabila. Asa mi se pare cel mai practic. Daca din doi se imbolnaveste unul sau pleaca cu jobul cateva zile/saptamini, celalalt o sa moara in lipsa lui de foame sau o sa stea cu rufele nespalate?

| Andreeush a răspuns:

Exact ce face și mama ta.

| sadrian46 a răspuns (pentru Andreeush):

Nu este suficient, de acum ea trebuie să facă și ce făcea mama lui, când era la mă-sa acasă, să se simtă omul acasă la mama lui.

| sofisis a răspuns:

Pai trebuie sa stii sa gatesti cat de cat, sa bagi rufe la spalat si sa nu fii ingalata. Nu te ia de menajera deci nu e cazul sa iti faci prea multe griji. O sa va faceti o rutina a voastra impreuna.

| marinaru777 a răspuns:

Sex in fiecare zi big grin

| sadrian46 a răspuns (pentru marinaru777):

Da, așa se și salută Bulă, de dimineață.
- P*lă dimineața!

| Maria54 a răspuns:

Cu relația încearcă sa fiți cât mai comunicativi asta ajuta foarte mult pup