| kandaraki a întrebat:

sunt Adrian si am nimerit in o situatie naspa. Deci dupa o perioada de timp am cunoscut o domnisoara, destul de interesanta, placuta, cu care incet incet se infiripeaza o relatie, totul este bine. Doar ca a revenit si fosta prietena, am inceput a comunica, iesi din cand in cand, ne-am inteles sa ramanem prieteni, ea zice ca tine la mine si vrea sa fim prieteni, desi si eu tin la ea inca si vreau sa fim prieteni.
Miercuri i-am propus fostei sa ne vedem duminika, amical, la o plimbare, ceva de genul, a acceptat iar vineri mi-a zis ca nu vrea sa iesim, ca se da un pic la o parte, ca ma lasa sa ma distrez cu amicii mei mai bine decat sa ies cu ea, ca nu vrea sa fie un ghimp. Nu prea am inteles faza, dar asta e.
Luni incepusem sa vorbim pe net, dar eu deja nu mai am acea dorinta sa mai ies/vorbesc cu ea dupa acea faza 'refuz' si explicatie, ea zice ca vrea sa fim prieteni in continuare, si eu as vrea doar ca dupa asa faza, cam ma pune pe ganduri.
Ce sa fac? ajutati-ma cu un sfat ceva va rog, numai nu va bateti joc. Mersi

Răspuns Câştigător
| Crux a răspuns:

Prietena ta inca mai tine la tine. Ai incercat sa te impaci cu ea? Poate inca vrea sa formati un cuplu si se eschiveaza. Faptul ca ea a zis ca nu vrea sa fie "un ghimp" ma face sa cred ca ea se astepta la alta reactie din partea, si anume sa insisti putin, sa ii spui ca tu vrei sa iesi cu ea etc. (asa fac fetele, de obicei).
Si faptul ca te-a cautat luni si ca ti-a spus ca vrea sa fiti prieteni in continuare, ma face sa cred acelasi lucru: ca inca te place.
Vreau sa iti dau un sfat: prietenii intre fosti nu prea exista. Daca nu ai niciun gand de reimpacare, las-o asa si spune-i ca ai gasit pe altcineva. Sunt convinsa ca ea mai spera sa va impacati si ar fi urat sa "te joci" asa cu ea. hai sa iesim, hai ca nu mai iesim etc happy

2 răspunsuri:
| Leptosome a răspuns:

Uite... Nu inteleg cum te-a bagat in ceata acea "faza", dar iti voi spune ce cred eu ca se intampla. Deci initial ai spus ca ai cunoscut o fata pe care o simpatizezi si crezi sau nu, fetele isi cam dau seama cand esti cu gandul la altcineva. Asta sau ea inca mai tine la tine ca la un iubit si probabil crede ca tu si ea nu mai aveti niciun viitor impreuna. Noroc si sper sa reusesti sa iti dai seama la cine ti cu adevarat mai mult

| imaginar a răspuns:

Iesi cu ea inca o scurta perioada de timp pentru a vedea daca tine la tine mai mult decat la un amic sau vrea sa fiti din nou impreuna.
Iar cand crezi ca este momentul potrivit (cand este in toane bune) intreab-o daca ea simte ceva mai mult decat un sentiment de amicitie.
Daca spune ca nu atunci nu iti mai pierde timpul cu ea si treci la alta.
Succes! Sper ca te-a ajutat raspunsulo meu :*