Esti sigura te inseala, sau este doar un sentiment care il simti, parerea mea este sa te convingi mai inainte de-a vb; Daca ai dreptate ia initiativa si vb cu el, atunci vei descoperi cauza.Bafta.
Poi iti spun eu d c... daca deja s. a culcat cu tine. inseamna k nu mai reprezinti nici un interes pentru el si acea curiozitate a murit. de aceea se uita si la alte fete. i. a si vb cu el
Incearca sa-l observi.intereseaza-te la amici comuni. daca banuielile tale se adeveresc paraseste-l ca doar nu-i ultimul. poate vei gasi altul mai dragut
De ce crezi ca te inseala? Trebuie sa dai si niste motive ca sa putem sa-ti spunem o parere, din ce ai spus tu, nu inteleg care este motivul pentru care crezi ca esti inselata.
Buna any! nu prea am inteles ce ai vrut sa spui.ai aflat de curand ca te inseala? ti-a spus el?
In primul rand ar trebuie sa stii daca si el era asa de fericit cu tine, probabil, nu, in multe cazuri ale adolescentilor (vb de anturajul si ambitiiile dintre ei sa-si arate unul altuia ca poate cuceri orice fata fac si pariuri pe tema asta) nu iau in serios relatiile cu prietenele sau prietenii lor