anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt any am si eu o intrebare.am 6 luni de cand vorbesc cu un baiat si la inceput eram foarte fericita acum am ceva tinp si spun kel ma iseala de ce ore? va rog sa imi spuneti.

8 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Esti sigura te inseala, sau este doar un sentiment care il simti, parerea mea este sa te convingi mai inainte de-a vb; Daca ai dreptate ia initiativa si vb cu el, atunci vei descoperi cauza.Bafta.

| avalon a răspuns:

Poi iti spun eu d c... daca deja s. a culcat cu tine. inseamna k nu mai reprezinti nici un interes pentru el si acea curiozitate a murit. de aceea se uita si la alte fete. i. a si vb cu el

| LuS[z] a răspuns:

Incearca sa-l observi.intereseaza-te la amici comuni. daca banuielile tale se adeveresc paraseste-l ca doar nu-i ultimul. poate vei gasi altul mai dragut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate nu va mai iubiti
poate var sta mai bine ca prieteni
succes

| jani a răspuns:

De ce crezi ca te inseala? Trebuie sa dai si niste motive ca sa putem sa-ti spunem o parere, din ce ai spus tu, nu inteleg care este motivul pentru care crezi ca esti inselata.

| irynna a răspuns:

Buna any! nu prea am inteles ce ai vrut sa spui.ai aflat de curand ca te inseala? ti-a spus el?

eileen
| eileen a răspuns:

Daca te inseala, da-i papucii si gata. Marea e plina de pesti.

| nelutu69 a răspuns:

In primul rand ar trebuie sa stii daca si el era asa de fericit cu tine, probabil, nu, in multe cazuri ale adolescentilor (vb de anturajul si ambitiiile dintre ei sa-si arate unul altuia ca poate cuceri orice fata fac si pariuri pe tema asta) nu iau in serios relatiile cu prietenele sau prietenii lor