Ooo... ce dulce vb tu cu el ceva ce ii place lui sau ce vrei tu si daca te baga in seama si continua si el conversatia s-ar putea sa iasa ceva... i-ai zis ca il iubesti, deci nu cred ca el a trecut cu vederea bft
Pai nu stiu ce sa iti zic.Si mie mi'au placut foarte multi baiati si niciodata nu era impartasit. Dar acum e vorba de tine, eu cred ca cel mai bine e sa mergi la el, la scoala, face to face si sa'l intrebi ce simte cu adevarat pentru tine, sa nu iti mai dea semne aiurea.
Sper ca te'am ajutat putin.
Eu zic sa nu-l mai bagi prea mult in seamna, trateaza'l cu raceala. Daca te place sigur va incerca sa-ti atraga atentia, dar chiar si asa nu ceda prea repede. Sfatul meu este oricum sa iti traiesti copilaria asa cum e ea nu o incurca cu chestii de genul, esti tanara si vei avea timp si de iubiri de genul, asteapta macar al doilea an de liceu.
Ce-ar fi, deocamdata, sa va ocupati amnadoi de scoala. Lasati chestiile astea pentru o varsta mai potrivita. O sa aveti timp berechet.
Eu sunt de parere ca mai ai multe de invatat despre relatii. Tu inca nici nu stii ce este dragostea, i-ai spus unui tip PE INTERNET ca il iubesti fara sa il cunosti. E atractia fizica specifica varstei. Daca chiar vrei sa ai si tu un prieten, fii tu mai tupeista daca vezi ca el nu este, dar sincer iti creezi batai de cap singura. Mai bine ai invata si ai lasa baietii pe mai incolo, ca ai timp destul. Nu pierzi absolut nimic, ba chiar te scutesti de niste suferinta.