| hater177 a întrebat:

Buna!
Sunt baiat si vreau sa vad parerea voastra in legatura cu urmatoarea situatie.
Deci acum cativa ani am cunoscut un amic cu care petreceam destul de mult timp, adica era un tip de treaba si la locul lui. Dupa un timp incepuse sa se comporte ciudat, bine adevarul era ca nici nu prea imi placea caracterul lui si incepuse sa devina iritabil, adica era doar o persoana cu care mai pierdeam timpul si incepuseram sa ne tachinam intre noi si sa ne adresam jigniri.

Dupa un timp aflasem ca el imi tragea tepe si ma fura, deci practic isi batea joc de mine. Bine nici eu nu ma purtam prea frumos cu el, adica incepusem sa ii adresez injurii sa il barfesc urat de tot, deci practic ne faceam zile fripte unu altuia. Pana la urma am ajuns la concluzia ca el doar sa dadea amic doar sa imi traga tepe, deci asta clar nu a fost prietenie. Faza e ca el tot imi trimite mesaje sa ma faca sa ne impacam si chestii, dar e clar ca dupa toate cele intamplate nu poate fi vorba de prietenie ci doar de interese, asa ca daca vezi ca un om nu iti raspunde la mesaje si tu tot ii trimiti luni intregi, ba chiar cand ii si zici ca nu mai vrei sa ai de a face cu el.

Desi la inceput parea un tip de treaba la momentul actual face tot felul de afaceri cu indivizi dubiosi, si eu nu vreau sa am de-a face cu asa ceva. Adica nici nu cred ca daca unu iti e prieten l-ai fura si apoi ai zice hai sa uitam, nu poti fi si prieten si dusman cu cineva, eu asa vad lucrurile. Eu tot nu inteleg de ce ai tot insista si sa trimiti mesaje cuiva daca vezi ca el nu e interesat de asa ceva, deci e clar ca el vrea doar sa traga tepe.

Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tine-te departe de el, mai ales daca are relatii cu dubiosi. Te-ar putea atrage in cine stie ce care pare atractiv si care sa fie un dezastru pentru tine.
Probabil ca doreste sa va impacati nu de dragul tau ci pentru ca are cine stie ce interese si considera ca a mai ramas ceva de furat de la tine.
Nu trebuie sa astepti pana cand lucrurile devin insuportabile. Cand o relatie nu iti mai aduce nimic bun, te retragi. Nu spui ca nu mai vrei sa ai de-a face cu persoana respectiva, spui ca nu ai timp, ca esti ocupat. Nu trebuie sa dai detalii.

| Uvox a răspuns:

Aceeași părere ca a ta.
Ce nu iti este clar?
Indiferent de motive, ai grija, prietenii te pot ridica sau "prietenii" te pot baga in probleme mari.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Îți cauți alt prieten.

| P3d1a a răspuns:

Nu e cazul sa ceri sfaturi de la necunoscuti in legatura cu prieteniile tale. Noi nu stium situatia. Daca zici ca "te fura" de mai multe ori, asum ca lua bani imprumut si nu tii dadea sau ceva de genu, atunci fa-ti alti prieteni sau daca iti place tipul atunci impacate si nu mai fi fraier sa il lasi sa te traga in teapa.