| Andra6666666 a întrebat:

Bună sunt căsătorită cu soţul meu de 5 ani, şi vreau să îi fac o surpriză pentru ca e un soţ minunat dar nu ştiu ce surpriză să îi fac. Daţi voi nişte sugestii.Ce surpriza aş putea face? El mereu are grijă de mine şi ma iubeşte chiar merita o surpriză din partea mea

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

O cină romantica pentru început, apoi surprinde-l cu o lenjerie intimă noua sexy, sau cu ceva nou in pat.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex animalic

| ioana748 a răspuns:

Depinde de preferințele lui, in functie de asta sa fie surpriza.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai pe tocuri stiletto, barbatii adora femeiile pe tocuri, ce varsta ai?

| VoidEternal a răspuns:

Nu am ce sugestii să-ți dau pentru că sugestiile unor străini care nu-l cunosc, nu vor putea fi niciodată la fel de inspirate ca cele ale cuiva care îl știu, dar voiam doar sa te felicit pentru inițiativă.

| Meee555 a răspuns:

Am văzut în ultima vreme destul de multe tablouri personalizate. sper ca te ajutalaughing))

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Ai zis ca e un soț minunat si ca esti foarte mulțumită de el.
Vrei sa-i faci un cadou pentru asta.
Deci fiind pentru asta, ce merită un om care-si face datoria de soț intr-un mod perfect?
Sa primeasca din cele mai mari bucurii pe care i le poate aduce o casnicie. (...si gandeste-te tu la asta - mama model pentru copii lui, sa fi cuminte, de casa, sa-ti faci datoriile de soție la acelasi nivel la care si le-a facut si el pe cele de soț de ai o parere asa bună... cam asta ar merita din partea ta.