| ele30 a întrebat:

Buna sunt casatorita de ceva vreme si am doi copii minunati dar casnicia mea de ceva vreme incepe sa scartie sotul bea face scandal incepe sa ma jigneasca ma ameninta cu bataia se ia de copii si multe altele nimeni nu ii intra in voie nu este om cu care sa se inteleaga a doua zi isi cere scuze si zice ca. daca sunt nebun lasa-ma in pace. dar nu i baiat rau cand bea as vrea sasalvez ceva dar nu mai stiu cum am incercat totul zic eu si cred ca mi frica si de un nou inceput ajutati-ma cu un sfat

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Vrei sa-ti salvezi casnicia pentru ca-l iubesti si-ti pasa sau,doar, pentru ca ti-e frica de un nou inceput divortand de el?
In prima situatie,"il iubesc si-mi pasa", nu trebuie sa te lupti cu el ( chiar el spune:"daca sunt nebun,lasa-ma in pace "!)--- trebuie sa te lupti cu tine insati! Atunci cand este baut, abtine-te de la reprosuri, scene isterice, nepasare ostentativ afisata sau alte atitudini ce-l pot provoca--- poarta-te normal ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat --- in cele din urma,daca nu este provocat, el se va retrage, cel mai probabil, la un somn dupa betie.
Oricare ar fi motivul care l-a impins catre drog( plictiseala provocata de rutinarea relatiei voastre, probleme stresante de serviciu, prietenii nepotrivite etc. etc.) intelegand si acceptand diferenta intre tine, ca femeie, si el, ca barbat, vei decoperii singura solutii constructive pentru relatia voastra.
Pentru a intelege ce vreau sa spun citeste cartea( este un ghid util oricui! )"Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus" :http://www.scribd.com/......Venus-v0-9
Ati putea-o citi si comenta impreuna --- ar fi un bun prilej de apropiere!

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NedelcuRemus a răspuns:

Eu iti spun daca mai face asa dao afara.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Divort si te ocupi de copii tu singura. El va plati pensia alimentara.

| marlanuu a răspuns:

Foarte simplu.ii dai de ales.ori pe tine si renunta la alcool ori alcoolul si ramane singur!

| bebyInocent a răspuns:

Na e o problema destul de grava si divortul ar fi o solutie dar nu cred ca trebuie sa recurgi la asa metode ca 1 iti destreami familia 2 copii vor suferi del mai mult
parerea mea este ca tebuie sa ii zici intr-o zi cand nu e nervos si cand nu e berat sa discuti cu el si sa ii zici tot ce ai pe suflet cam ceva de genu"stii...dc mai vrei sa mai mai continuam aceasta casincie si dc vrei ca copii tai sa aiba o coplilarie fericita si normala sau dc chair tii la mine lasate de bautura nu zic sa te lasi de ea sa nu mai bei nikodata ca orice om de imbata si chestii de genu da dc bei vino acasa mananci si dupa te culci fara scandal"cred ca va zice bine si tu ii lasi termen de 2 saptamani sa vezi dc cu adevarat se schimba (dar nu i zice ca ii lasi 2 saptamani la dispaozitie ca dupa o sa se lese 2 saptamani si dupa incepe iar) dc nu iar vb cu el si ii zici ca degeaba ai vb si sa vada ca tu nu glumesti si sa hu te ia de proasta iti ei copii si te duci ori la parinti ori la o prietena sau la niste rude ceva si sa vezi ca dupa o sa se intoarca la voi
mult succes sper ca te-am ajutat fundita/?

| KaterinaPetrova a răspuns:

Hei misogin.vad ca nu esti chiar atat de misoginhappy amenintal cu divortul.depinde ce va alege el.adica totul pana la copiistraight face

| Ionel_1124 a răspuns:

O sa fiu putin in discordanta cu ceilalti comentatori.
Iti recomand sa nu il mai certi cand vine beat. In primul rand nu are efec, apoi poti sa-l iriti. Unui om, cand este beat, ii revin instinctele atavice animalice.
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa-i spui ce ai de spus, atunci cand este treaz.
Nu o sa repet ce au spus ceilalti. Doar ce eu consider ca cele mai bune sugestii ti-au dat kissmylips, dar mai ales alessia5158.

| jolidon a răspuns:

Spune-i ca trebuie schimbat ceva, ca vrei respect. discuta cu el si mai da-i o sansa. daca nu profita de sansa desparte-te de el. e cel mai bun sfat. altfel te vei imbolnavi si iti vei imbolnavi si copiii. toate certurile astea o sa se vada in comportamentul copiilor pe viitor si chiar si in comportamentul tau. nu astepta sa fie prea tarziu. am vazut o groaza de astfel de cazuri. eu provin dintr-o astfel de familie. dupa ani de zile de certuri si tot tacamu ai mei s-au despartit dar a fost prea tarziu ca sa mai poata fi salvat ceva. mama s-a imbolnavit de inima pe sistem nervos si ia cate un pumn de medicamente pe zi iar mie mi s-a declansat glanda tiroida. din cauza problemelor nici nu stiu ce familie voi avea eu sau daca voi avea una. chiar si dupa divort certurile s-au mentinut in familie, in prezent ma cert cu mama si avem probleme cu increderea si intelegerea. s-a dat peste cap echilibrul familiei si e cam tarziu ca sa mai poata fi reparat ceva. iti spun ca atunci cand se rupe ceva in suflet nu mai poate fi lipit. suferinta in astfel de situatii e enorma mai ales la copii

| Nymphetamine a răspuns:

Impuneti-va,altfel poate profita si sa treaca de la amenintari la fapte, iar copiii nu cred ca merita sa traiasca intr-un mediu ca asta. Cere'ti respect si daca nu se poate cu frumosul divortul e ultima solutie.

| enverhoxha a răspuns:

Nu pricep deloc chestiile astea. Toate femeile care au asemenea necazuri sunt complet inocente?
Când se mărită, cum îşi aleg soţul? E posibil să nu-şi dea seama ce fel de om e? Poate într-adevăr IUBITUL unei femei să se transforme inexplicabil într-un beţiv bătăuş?

Mie nu-mi vine să cred. Probabil că femeile care păţesc aşa ceva s-au căsătorit fără dragoste şi fără să-şi cunoască bine soţul. Dacă ar fi fost împreună 2-3 ani înainte de căsătorie, nicio surpriză de genul ăsta n-ar fi fost posibilă.

| karlaa a răspuns:

Tu esti de vina nu-i mai accepta pleaca cu copii si lasa-l cu alcoolul

| karlaa a răspuns:

S

| darkglass a răspuns:

Ce sa salvezi? nu inteleg de ce femeile din Romania in special inghit atatea! fetelorr! nu sunteti lucruri sau proprietati,surpriza! aveti drepturi! deci pune piciorul in prag si spune-i sa se schimbe daca nu vrea va despartiti, te asigur ca, copiii tai niciodata nu te vor critica si vei fi bine si in siguranta nu iti mai manca zilele