anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt ciufuta aia de DontSpeak sau "ciufutsica" cum imi zice Wizard (care n-are ce face acum si ma "streseaza" pe mine cu pupaturi, in timp ce eu ma chinui sa pun o intrebare serioasa). Deci problema sta in felul urmator: m-a avertizat ca peste vreo luna ma cere oficial (da, si eu i -am zis ca a stricat tot farmecul) si nu stie ce inel sa-mi daruiasca.Eu i-am zis ca unul cu diamant ar fi perfect,el zice ca-i cer prea mult, dar ma rog...(nu stiu cum vrea el sa ma ia pe mine fara diamant,dar in fine).Si m-am gandit asa: daca diamant tot nu primesc,ma gandeam sa faca un inel la comanda, cu o initiala-ceva.Si aici sper sa ma ajutati voi.Deci intrebarea e: ce initiale sa aiba inelul meu de logodna? Ceva cu DontSpeak, Wizard sau amandoua.

4 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Poate să te gândeşti mai întâi dacă ai ajuns la vârsta potrivită sau mai corect dacă eşti destul de matură pentru căsătorie. Aceasta nu este o joacă. Zic asta, deoarece din felul cum ai pus întrebarea, scuze, dar cred că la seriozitate şi maturitate mai este de lucrat.

| GabiArian22 a răspuns:

Chiar conteaza cum e inelu? Sau conteaza gestul lui?