Pai, nu e evident? Oricati ti-am spune sa-l lasi ( caci clar nu merita ) tu esti cea care trebuie sa-si spuna sa faci ceea ce trebuie.
Traiesti cu el zilnic, si nu-ti pasa de ce paguba ai pe cap? Dar, eu ma intreb cum naiba ai rezistat 7 ani de zile?! Mi-e imposibil sa gasesc vreun motiv pentru care tu ai facut atatea pentru el si casnicie, primind in schimb ciu-ciu lucru bun. Aduci ban in casa, ingrijesti copilul, sa aiba haine si o educatie buna si te stradui ca "casnicia" sa ramana in picioare. Nu ai auzit nicaieri ca intr-o casnicie, dar si intr-o relatie, este nevoie de 2 persoane care sa munceasca? Barbatul acesta respecta familia in vreun fel? Nu munceste si nici grija de gospodarie nu are. Te trezesti maine ca fetita ta va avea un frate vitreg, nu-i posibil? Nu te respecta, nu te iubeste, nu-i pasa de propria fetita. Asa clar este! Ce sa iubesti la el? Singura lasi sa ti se distruga viata cand poti mult mai mult. Vei avea inima lovita, dar nu mai lovita decat este acum. Tu ai grijile pe cap, tu ai suferinta, iar barbatul "tau" se distreaza. Practic il tii pe el in puf. Merita atata ajutor, oferit orbeste?
Situatia este in fata ta, tu trebuie sa accepti ca aceasta este realitatea, si ca fara el nimic nu va sta in loc. Poti face ce este bine acum, cand ai sprijinul mamei; cred ca daca nu ai facut pana acum asta, acum e momentul. Cu cat mai repede, cu atat mai bine ( si totusi, 7 ani! ).
El trebuie să fie conștient că acum nu m ai este burlac, are o familie, o soție și o fetiță(să vă trăiască)de care trebuie să se îngrijească pe plan material, ideea este că vremurile sînt destul de grele pentru toți, dar e m ai greu cînd ai copil, el trebuie să î și dea seama că dvs nu puteți duce totul de una singură, servici, treabă acasă, e foarte greu pentru o femeie să facă atîtea lucruri de una singură, în timp ce pe el îl doare în fund de obligațiile care le are ca soț și tată pentru cea mică, este o problemă destul de complicată, deoarece nu poate nimeni să îl oblige să meargă la muncă, ci doar el trebuie să ia această decizie. O zi frumoasă vă doresc. Sărut mîna.
Trebuie sa porti o discutie cu el.sa ii spui ca inca nu e pregatit sa aiba o familie.ar trebuii sa deschida ochii si sa vada ca totusi trebuie sa faca si el ceva
Mama ta are dreptate.Traim in sec.21. Uita-te in jur si ai sa vezi ca femeile fericite, apreciate si rasfatate de parteneri sunt cele care nu se arata disponibile 100%, care au o viata a lor si nu permit sa fie tratate ca pe o carpa de sters pe jos. Nu inceta niciodata sa iti traiesti propria viata! Esti cu atat mai interesanta cu cat ai o slujba, o pasiune, un program incarcat. Nici un barbat nu apreciaza eforturile tale cand iti asumi rolul de servitoare.
Daca el nu este preocupat niciodata de voi, inseamna ca nu ai nici un viitor alaturi de el. Poate la tinenici nu mai este iubire. Cred ca este obisnuinta si frica de singuratate. Parerea mea personala este sa-ti vezi de viata ta si el de-a lui. Te asigur ca vei fi mult mai bine fara el. Sper sa-ti fi dat o parere cat de cat buna. Mult noroc
Pai ar trrebui sa vorbesti serios cu el sa ai explici situatia si daca nu intelege ar trebui sa pleci de langa el la mama ta si sa vezi cum reactioneaza daca ai va pasa de tine te va cauta si intr-adevar se va schimba daca nu se va schimba cred ca asta e singura ta sansa sa dai divort ca se va ajunge si la mai rau
Vezi? cand te-ai casatorit, nu cumva te-ai grabit? Nu vezi ca nu este un barbat care sa stie sa aiba responsabilitate pentru viata de familie. Tu duci tot greul si el se distreza. Ce varste aveti amandoi? iti irosesti viata langa el.
Iti va fi cu siguranta mai bine fara el, pentru ca oricum nu te ajuta cu nimic. Vorbeste cu el si spune-i tot ce simti, ca nu poti face fata singura, daca nu vrea sa se schimbe asculta sfaturile mamei.
Ziceam sa fiu rau, dar nu sunt
divort, daca asa l-ai invatat, si ai acceptat ca el sa stea cu c$#u in sus si u sa faci totu` e problema ta
PS nu cred ca ar strica sa te duci sa termini si u macar scoala primara
Pai mama ta are experienta deja.Si sint putin de acord cu ea.Inteleg ca il iubesti.Dar in timp ce e casatorit si se duce la discoteca fara tine.Nu ti-a venit niciodata in cap intrebarea 'ce face el la discoteca fara mine?'
Nustiu dar din cele spuse de tine pare ca el chiar isi bate joc de voi.Intr-o familie unita ar trebui.Ca sotul sa o ajute pe sotie in treburile casnice.Si cit timp copilul e mic sotul sa aiba un job.Iar cind copilul creste mai maricel.Sa aveti ambii un job.Mie asa mi-ar placea sa fie familia mea.Si daca ne ducem la disco ne ducem impreuna.
Ar trebui sa iti iai inima in dinti.Si sa il intrebi. 'Ce alegi discotecile, distractiile, viata fara job sau pe mine si copilita noastra?' Daca nici atunci nu il pui pe ginduri.Divortezi.Pentru ca nu are rost.Ce fel de viata e asta? Vei creste singura fetita.La inceput va fi greu.Dar poate dupa asta iti gasesti o jumatate.Care sa fie alaturi de tine la bine si la greu
Bafta.
Funda
Eu zic ca mama ta are dreptate, sotul tau inca nu s-a distrat destul, nu stie ce inseamna sa vina acasa si sa nu fie o mincarica buna si ciorapii spalati, nu apreciaza lucrurile marunte. Daca doar tu mereu ai lucrat, divortul o sa iti ia o povara de pe umeri, oricum il intretineai si pe el
Buna Corina! Imi pare foarte rau de ceea ce se intampla in viata ta.Tu sincer de il mai iubesti pe acest excroc? Tu nu-ti dai seama ca atunci cand merge la discoteca se da altele sa-si caute o alta nevasta? Ei bine, trebuie sa faci urmatori pasi. Fa-ti bagajele si ia-ti fetita cu tine si du-te la mama ta, stai acolo vreo saptaman si sotului tai ii zici ca esti intr-o vacanta si atunci divortezi si il dai afara din casa depui divortul. Tu nu te gandesti, adica esti o femeie in toata firea ar trebui sa-l lasi naibi in pacea lui si sa plece de langa el.Fii tare si da-l naibi. Sper ca te-am ajutat si succes sa ai!
Uite poti sa vorbesti cu maica Siluana, a ajutat multi oameni cu probleme nu te sfii sai scrii si daca nu ma crezi te rog sa citesti niste articole de pe siteu respectiv
http://www.sfintiiarhangheli.ro/intrebari
Hei,uite chiar daca am 14 ani o sa-ti raspund.Mi se pare o prostie ce au zis baalial si ceilalti cu divortul.Adica cred ca sunt la fel ca mine, de 14 ani si nu realizeaza ce inseamna divortul.Ar trebui sa vorbesti cu el, sa pui piciorul in prag.Chiar daca barbatul e cocosul in casa ar trebui sa iei masuri si sa ii arati ca nu-ti merge cu el,cu chestii din astea.Ori e barbat de casa ori divort si gata! Dar nu divortdin prima,vorbeste cu el si clarifica lucrurile+ca aveti si o fetita,merita sacrificiile, nu poate sa traiasca fara tata, chiar daca e mica.Pentru a creste ii trebuie o armonie intre mama si tata. Spune-i asta.Si daca tot nu il intereseaza inseamna ca-si bate joc de tine.Succes:*sper ca te-am ajutat
Ar trebui sa te gandesti foarte bine, deoarece odata ce se comporta asa de la bun inceput, nu se va schimba.incearca sa ii spui ca daca nu se va schimba relatia voastra nu poate continua asa.adica,el isi bate joc de tine,tu, care muncesti, ingrijesti copilul si te ocupi de toate.nu este normal sa nu ajute cu nimic si sa nu se implice in cresterea copilului.cred ca mama ta are dreptate,daca nu se va schimba, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare, si poate chiar sa divortezi.adica,tie ti-ar conveni sa traiesti tot restul vietii alaturi de un om care nu este catusi de putin interesat?
Draga Corina cati ani ai? de cati ani va cunoasteti ( nu de cand suntetii casatoriti)? asa a f.mereu "el femeie in familie si tu barbat?" vezi ce inseamna sa iubesti pe cineva asa de mult.ii suporti tot, ii dai tot si la urma te trezesti ca investitia a dat faliment sau mai sigur era de la inceput un esec.Sincer imi pare rau de tine si fetita voastra ca imi fc. impesia ca esti f. tanara si poate vrei o pauza,un umar pe care sa plangi, o mana intinsa cand esti obosita dar eu cred ca nu vei reusi sa fc din el tata de fam., sot responsabil atata timp cat el te lasa acasa cu fetita si pleaca in discoteca.D-zeu fc minuni dar aici este nevoie de un miracol! Nu spun sa te desparti dar nici sa suferi pentru cineva care nu merita parca nu te pot indemna. Vb. cu mama (care cred ca ti-a stat alaturi mereu)incearca si vb cu el dar serios.ce vrea. lasa deoparte sentimentele si inima (pentru. ca aici se vb. de viitoru tau si al fetitei voastre) si vei afla raspuns la intrebarea ta.Iti doresc tot ce este mai bun lasa-mi mes de ce ai fc si cum ai rezolvat problema.CiaoPS Sora mea a trecut prin ce treci tu acum, a f.tot ce s-a putut pentru a salva acea casnicie, dar a f. inzadar la fine s-au despartit si ea a crescut singura (cu ajutorul paritilor) baiatul.
Hey.buna corina.eu sunt de acord cu mama ta.ar fi bine sa o asculti.
bafta. sper ca te'am ajutat
te pup
Imi pare foarte rau pentru tine. Stiu cum te simti; il iubesti dar nu il accepti felul in care se comporta.(Eu imi dau doar cu parerea) Decat sa fii nemultumita,suparata deci mai bine divortezi. Stiu ca va fi greu pentru toata lumea, chiar si pentru. bebelus, dar decat sa traiesti asa toata viata.Lasa,o sa mai intalnesti pe cineva. Funda?