Si frica asta poate aduce belele. De ce iti este frica nu scapi, deci mai bine fii tu linistita si lasa sa vezi cum sta treaba. Nu trage concluzii, chiar inainte de a se intampla. Vorbeste cu el despre asta, cere-i si parerea lui. Cand pleaca, trebuie sa comunicati [ mai ales atunci ], si sa aveti grija de sentimentele voastre.
Da...si iubitul meu a plecat la facultate anul asta
daca sunteti de 2 ani jumatate impreuna nu o sa va despartiti pentru ca merge el la facultate
fii linistita si nu te mai gandi ca o sa-l pierzi.
Fi atenta, Trebuie sa procedezi in felul urmator:
1)Te duci la el la facultate
2)Il prinzi ca se linge cu alta drogata
3)Plangi ca o emo
4)Iti dai cu o caramida in cap si iti spargi mufa
5) Te duci langa el ii pui caramida in mana
6)Urlii: Ma omoara AJUUUTOOOR
7)Il bagi in parnaie
8)Iti tai venele pentru ca acum esti emo
9)lol
WildChild35, aveam nevoie de un raspuns care sa ma ajute ... daca ai chef de glume si alte cele nu inteleg de ce ai mai intrat sa lasi un raspuns la intrebarea asta Am nevoie de parerea oamenilor care au trecut/trec prin aceasta situatie
Eu am o relatie la distanta de un an jumatate si ne vedem o data pe luna, uneori la doua luni. Daca va iubiti si tineti la ceea ce ati construit se poate.
In primul rand, ce spui tu acolo suna a dependenta, care e normala pana la un punct, dar sa nu mai spui niciodata ca nu mai poti fara un om, oamenii sunt creati sa fie autonomi, de sine statatori. in momentul in care simti ca nu mai poti fara cineva, e deja o problema de dependenta. e normal sa-ti fie dor, in relatia ta lunga ai primit multe din partea lui, dar asta nu trebuie sa lege, ci sa creeze deschidere. ti-o zice cineva care a trecut prin astfel de dependente, care nu te ajuta sa evoluezi cu nimic, ba mai mult, iti blocheaza accesul catre celalalt si catre altii. dar nu te speria, imediat ce te dezbari de dependenta, din nou o sa te simti mai relaxata si in largul tau, e o situatie care poate fi depasita.
foloseste si tu distanta in alte scopuri, probeaza-ti dragostea si gradul de dependenta, vezi ce anume nu poti sa faci fara el. o sa-ti raspunzi in prima instanta, mecanic: 'nu pot sa fac nimic fara el'. dar nu e asa, e de fapt teama ta de a ramane singura, iar singuratatea te obliga, ca pe oricare altul, sa te cunosti mai bine. daca lasi teama la o parte, lucrurile o sa se destinda, o sa vezi. si atunci o sa poti sa faci chestii care sa nu tina de iubitul tau, ci de tine ca persoana. viata e mult mai mult decat valorificare prin altcineva si dependenta. eventual, cauta un cerc de persoane f stabile in jurul tau, ele te pot ajuta sa te obiectivezi in momente de criza
Da. In situatia ta am fost si eu legat de facultate. A spus ca ar face orice pentru mine si alte aberatii, asta pana a ajuns la locul de fata. Facultatea a inceput, alea alea.noi am inceput sa ne certam si s-a ajuns la despartire. Distanta dintre noi, micsorandu-se. A dat de alta tipa, probabil.
Stai linistita. Daca sentimentul este reciproc. daca te iubeste nu o sa te paraseasca.Nu toti reactioneaza cum a reactionat fostul meu iubit.Ai incredere in el si sprijina-l in coontinuare!:*
Costi, eu am un cerc de prieteni, ies si fara iubitul meu incerc sa imi ocup timpul Doar ca nu as vrea sa se termine relatia noastra el fiind la facultate si eu acasa
Nu am zis ca sa se termine, nicidecum. ci, in eventualitatea in care s-ar termina, trebuie sa realizezi ca se poate trai fara orice persoana. pentru asta pledam in raspuns