Bună.
Și pe el de ce îl interesează acest aspect?
Poate vrea să se culce mai repede cu tine dacă nu mai ești virgină!
Nu arunca cu ochii pe foc, ai avut deja o experiență, fii mai rezervată.
Pa, pa.
Pai daca-l minti cu asa ceva cum ar mai putea avea incredere in tine? o relatie reusita inseamna si sinceritate, trebuie sa-i spui adevarul, cine te place te place asa cum esti. nu e vina ta ca nu a mers relatia aia.
Cel mai bine ii spui adevarul si daca tine la tine va intelege pentru ca si el a avut cu siguranta alte experiente inaintea ta.
Nu vrei să ai mai mulți parteneri sexuali pentru că?
N-am să înțeleg niciodată de ce unii își privează o serie de plăceri fără să știe de ce.
Spune-i ca nu mai esti si gata. Nu o sa te omoare. Oricum o sa isi dea seama odata
Draga mea, sper ca esti constienta ca faptul ca ai acceptat 'petting-u' poate fi interpretat ca in viitorul apropiat vei fi pegatita pentru mai mult. E cam dificil sa explici unui barbat ca vrei DOAR atat. Faptul ca ai avut un esec in prima relatie nu inseamna ca nu mai ai dreptul sa placi pe altcineva, sa ai o relatie etc. Totusi, sunt putin sceptica ca dupa 4 luni poate exista iubire, mai ales la varsta ta/voastra. Posibil sa iti inoculeze ideea asta ca sa ajunga mai departe? Fi putin mai retinuta in timp cu manifestarile fizice. In ceea ce priveste intrebarea ta, ai mare grija daca vrei sa-i dezvalui asta. In mod normal trebuie sa fi sincera, dar ai grija sa nu foloseasca asta ca sa puna presiune pe tine. Multa bafta!
Buna! nici nu cred ca pentru el conteaza asta atat de mult nu stiu daca ai observat dar majoritatea baietilor nu stiu sa aprecieze o fata dinasta si nu ii intereseaza decat sa se culce cu ea la urma urmelor si daca incerci sa ii spui ca esti virgina fuge si te lasa nu mai insista dar daca stie ca nu mai esti atunci te asteapta si se face mata blanda eu zic sa il incerci putin sa vezi reactia lui cat rezista mai mult de o saptamana nu sta cu tine daca aude ca nu vrei sa o faci cu el si esti si fata mare cam asa sunt baietii
Ar trebui sa-i spui adevarul. Daca vrei ca partenerul sa aiba incredere in tine, trebuie sa-i demonstrezi incredere.
Sinceritatea intr-o relatie e BAZA, asa ca tu vei decide in ce vei trai, in minciuna sau adevar. Minciuna iti va aduce numai rau si tot acolo vei ajunge iar cu adevarul vei ajunge tare si vei scapa mult mai repede si vei fi apreciat pentru asta.
De ce sa il minti? Isi da seama daca esti virgina sau nu, mintindu-l nu face decat sa va incheie relatia.
Asa si care este intebarea ca eu tot nu am priceput? sau ai vrut sa iti spui "off-ul"...
Doar daca acea prietena iti este apropriata, adica sa te intelegi foarte bine cu ea, sau sa va spuneti unele secrete. La asta ma refeream
Dar daca nu iti este apropiata las-o balta!
Nu ai inteles nimic.
Cea care a pus intrebarea e fata, si vorbeste despre iubitul ei, si nu stie daca sa ii spuna ca nu mai e virgina; da stiu, a scris 'prietena' dar a pus din greseala 'a'.
Eu zic ca ar trebui sa ii spui, fara secrete. Eu zic ca va intelege, avand in vedere ca nu il cunosteai pe el cand erai cu fostul. ba chiar cred ca va aprecia ca esti sincera cu el
pupici