anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu se un an. El inainte a avut o relatie lunga, ca si mine de altfel. Insa inca are lucruri in casa de la ea si mi se pare ca nu vrea sa le arunce, doar vrea aa le puna bine sa nu le mai vad eu. Sunt foarte dezamagita si ma face sa cred ca gândul lui este in continuare la el desi simt ca ma iubeste. Nu stiu ce sa fac. Ei se vad si destul de des deoarece stau aprope unul de celalat.

5 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Pai ai vorbit cu el vreodata despre asta? I-ai spus ca te deranjeaza? Ce ti-a raspuns? Nu te mai gandi la asta pentru ca o sa-l pierzi daca il obligi prea mult sa renunte la ceva ce nu-si doreste. In felul acesta nu faci decat sa-l impingi iar in bratele ei daca ea il va vrea inapoi.

| Roxin a răspuns:

Buna!

In primul rand, trebuie sa stabiliti bine ce aveti voi doi. Apoi sa lamuriti in ce stadiu a ramas fosta relatie. Sunt amici, sunt vecini, si-o trag din cand in cand(e foarte posibil), au datorii, etc.
Legat de obiecte, sunt amintirile lui. Aici, sunt de acord cu el. Si eu am pastrat obiecte de la fosta, imi amintesc din cand in cand unele momente. Asta nu e o crima. Mortii cu mortii, vii cu vii. Si tu poate, la un moment-dat, vei pastra obiecte de la el, daca va despartiti.
Vorbiti, discutati. E singura cale catre rezolvare.

O seara buna, Andreea!

| OnuOnulică a răspuns:

Mai devreme ai zis "ea" când te-ai referi la fosta/fostul iubitului tău apoi ai spus "gândul lui este încontinuare la el". Deci până la urmă iubitul tău a avut o relație cu un băiat sau o fată? În fine, vorbește cu el și vezi dacă mai are sentimente pentru fostul/fosta.

| RAY a răspuns:

Ce fac impreuna cand se vad?

| RagnarokR a răspuns:

Stau aproape, se vad des, nu vrea sa renunte la lucrurile ei. E clar. Vorbeste serios cu el si spune-i ca daca ar fi fost el in situatia ta, le-ar fi ars, nu le-ar fi aruncat, lucrurile fostului, fara ca macar sa iti ceara parerea. Asa ca, spune-i : "alege: ori eu, ori ea!', si nu il lasi pana nu alege. Daca tot vezi ca nu alege, inseamna ca o alege pe celaalta. Atunci pleci si iti cauti altul mai calumea care numai la tine se gandeste. Si gata. Ce te tot stresezi atata.