| AndreiDoMino a întrebat:

Sunt cu o fata si simt ca nu mai merge, insa ea tine foarte mult la mine. Cum as putea sa-i spun fara sa o ranesc? Mie teama de ce reactie va avea.

4 răspunsuri:
| Cristinutzzzza a răspuns:

Exact cum mi-a zis mie fostul.sper sa nu te superi stiu ca ti la mine f mult insa nu mai vreau sa fim impreuna pentru ca nu mai simt nk. oricum o vei rani indiferent va plange dar o chestie ce o va face mai puternica e sa iei vinovatia asupra ta pentru ca in timp va zice ca ai fost un fraier care si-a batut joc de ea. insa daca o acuzi pe ea de ceva si va despartiti ca si cum ar fi vina ei va plange si va veni la tine pentru ca chiar se va simti vinovata succes!

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaDtm a răspuns:

Spune-i adevarul dar intr-o forma frumoasa precum:Imi pare foarte rau, dar simt ca nu ne mai intelegem...As vrea sa fiim doar prieteni.Te rog nu te supara...happy

| soriinaa a răspuns:

Daca tine foarte mult la tine, spunandu-i ca nu mai vrei sa fii cu ea, oricum o va ranii. Dar incearca sa ii explici situatia, spune-i ce simti, spune-i sa ramaneti prieteni. O sa fie cel mai probabil destul de suparata, dar dupa un timp ii va trece, si te va intelege. Asta e, pana la urma e ceva normal, nimic nu tine la nesfarsit.