Eu zic ca daca ati trecut peste atatea certuri, puteti trece si peste asta. Gandeste-te, cuplurile se cearta, dar se impac la loc, adica daca chiar va iubiti...
Plus ca nu trebuie sa mergi cu el chiar in calitate de iubita, puteti merge si ca prieteni buni. Daca tu chiar vrei sa mergi de ce sa-ti ruinezi dorinta de la o cearta cu o persoana. Nu trebuie! Eu zic sa discuti cu el si sa-i spui ca, chiar daca a fost o cearta aprinsa, tu il iubesti si ai spus lucrurile astea nervoasa. Daca nu vrea sa va impacati poti foarte bine sa-i propui sa mergeti in calitate de prieteni, sau de persoane ce se ignora (care vorbesc doar in,, singuratate") pentru ca ambii sa fiti fericiti.
Cine stie, poate nici nu va mai despartiti, si veti vedea ambii concertul.
Asta e parerea mea. Eu zic ca asta ar trebui sa faci insa depinde doar de tine.
Succes si iti urez sa fii fericita in dragoste, la fel si la festival!
Pai incearca sa vb cu el, cereti scuze daca a fost vina ta si ii spui ca ai zis motivul ala cu despartirea din cauza nervilor si ca nu ai vrut asa sa se intample si incearca sa nu va mai certati, asa a fost si la mine dar totusi succes mare mult noroc!:* funda? sper sa va impacati!
Crezi ca are rost sa ratezi distractia, doar pentru ca tu astepti ca el sa se roage de tine sa il ierti? ar trebui sa inveti sa treci mai usor peste nimicurile astea daca, chiar il iubesti si sa te bucuri mai mult de el. suna-l si spune-i cum sta treaba. fii sincera. daca te iubeste, va aprecia asta. bafta
Poi ar trebui sa vb cu el inainte...pe mess la tell sau si mai bine ar fi fata in fata.Eu crd ca ar fi bine sa ii exp ca nu estisup pe el si ca ti-au trecut nervii si ca ti-ai dori sa fiti ca inainte si sa uitati toate lucrurile urate repede + ca ti-ai dori sa mergeti la festival.Eu crd ca te va intelege si va veti impaca repede... Funda? Succes!
Pai eu as zice ca tu sa lasi de la tine si sa mergi cu el...pana la urma daca nu mergi cu el ai de pierdut 2 lucruri: 1. Pe el. 2. Festivalu`.
Draga mea
mai bine pierzi orgoliul in fata persoanei iubite decat persoana iubita din orgoliu:*
nu inteleg de ce sa lasi timpul sa va impace
cred ca ar fi mai bine sa mergi cu el la festival si sa va lamuriti toate problemele :*
Succes!:*
Fundita:X?
Pai eu cred ca poti sa te duci cu el doar daca te duci la el si iti ceri scuze, stiu ca te cam umilesti dar uneori trebuie sa faci sacrificii si daca el chiar te place, te va ierta si va uita la minut!
Eu zic sa mergi ca asa va si impacati si mergi si la festival.Eu asa as face