Daca te-ai nascut in 1979, imi pare sincer rau de tine.
Pe o parte imi pare bine pentru el, a facut o alegere ok.
Fi mai explicita daca viitoare daca vrei un raspuns ok.
Tu stii doar ca a plecat dar nu stii unde?
Interesanta comunicare intre voi...
Daca pana aici ti se pare ok si il intelegi, asteapta-l
Hit and run, atat am de spus p.s nu vi si la mine acasa vreo 2 zile? hai ca iti explic eu, omu si-a facut treaba, te cheama iar cand ii se incarca arma.O descarca, apoi te goneste iar, intelegi? asta e adevaru. La anisori tai ai ar trebui sa stii asta, e clar pana si o blonda
(una reala nu vopsita ioi)
Ce relatie e asta in care el pleaca in strainatate (ca banuiesc ca acolo s-a dus) cand sunteti la inceput? De obicei relatiile la distanta nu merg.
Eu nu sunt curioasa cati ani ai tu dar ar fi bine de stiut cati ani are "baiatul". Si ai putea sa fii mai clara cand spui ca "a plecat". Unde a plecat?
Buna! Nu vreau sa para ca te judec sau ceva de genul, insa daca tu esti cea din fotografie si esti nascuta in '79 e grav sa fii cu un baiat. La 39 de ani ar trebui sa fii cu un barbat in toata firea, sa fii si tu o femeie realizata si implinita, nu sa umbli aiurea cu niste copii si dupa sa te plangi ca te-a lasat la mama, fara suparare sa-mi fie da asta e de mai mare rusinea...Situatia asta denota ca n-ai un gram de maturitate in tine, ca te panichezi si te plangi ca o adolescenta de 16 ani ca nu mai vorbeste la fel ca inainte cu,, iubi", pe bune? Asta-i comportament de anii pe care ii ai? Sa fim seriosi, coboara un pic cu picioarele pe pamant si ia lucrurile asa cum sunt pentru varsta asta, intr-un fel sau altul toti am ramas pe undeva copii insa la faze de genu' asta sa lasam maturitatea sa-si spuna cuvantul.
In cazul fericit in care nu esti tu ea din fotografie si nici anul ala nu e anul in care te-ai nascut, iti spun sa nu te preocupi asa mult supararea lui atata vreme cat stii ca nu i-ai gresit cu nimic, in caz contrar vorbesti cu el si iti ceri scuze si aia e.
Sa îl suni si sa clarificati tot. Cat timp aveti împreună? Cati ani ai? Mama ta știe? El câți ani are?
(p.s. Imi poti răspunde si tu la întrebarea mea, e tot despre relație. Mersi)
Tu esti nascuta in 1979 si la varsta asta nu stii ce sa faci intr-o relatie?
Cati ani ani in realitate?
Incearca sa vorbesti deschis cu el sa te comporti frumos. sa ii gasesti punctul slab. dupa care incearca sa afli de ce e asa. spune-i sa fie cat se poate de sincer cu tine pentru a putea rezolva aceasta problema... iar daca nu se schimba nimic dupa discutia cu el atunci incearca sa afli singura de ce e asa