| Morenna_2701 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 3 ani de zile si nu mai suport.Imi interzice fel si fel de lucruri iar eu nu mai suport.Nici macar nu mai sunt ceea ce eram inainte.Inainte singura curatenie pe care o faceam in casa era sa-mi fac patul si sa-mi asez dulapul iar acum cand ma duc la el fac treaba exact ca o femeie maritata.Si nu ar fi asta problema.Problema e ca vrea sa ma vad doar cu el si nu ma lasa sa vorbesc deloc cu baieti. Din cauza asta mi-am pierdut prietenii, nu mai fac nimic din ce faceam inainte si simt ca lumea se uita ciudat la mine.Am incercat sa-i explic lucrurile astea iar el spune ca nu mai are incredere in mine si de asta face asa.Intradevar i-am gresit de cateva ori dar parca prea exagereaza.De curand mi-a venit un var din Spania pe care nu l-am mai vazut de 3 ani si pleaca luna viitoate si nu pot sa stau cu el din cauza iubitului... Vreau sa termin relatia asta dar nu sa-i dau eu papucii.Va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa vrea el s-o terminam. Va rog

14 răspunsuri:
| mada12 a răspuns:

Cee? Te lasi la el? Ai facut greseli? Si ce? Pana si Dumnezeu ne da mereu o alta sansa, nu era obligat sa ti-o acorde, daca a facut-o ar fi trebuit sa uite ce s-a intamplat. Nu are rost sa te schimbi din cauza unui baiat. Ca sa ii dai papucii ai mai multe variante :

1) Ii spui fata in fata
2) Ii trimiti un mesaj [buna, relatia noastra a fost foarte frumoasa, dar de la un timp ai devenit mult prea neincrezator si eu nu pot continua o relatie cu cineva care nu are incredere in mine, imi pare rau] sau ceva de genu
3) Il suni si ii spui la telefon.

Referitor la prietenii tai, dupa ce te desparti de el, mergi la ei si ii rogi frumos sa te ierte pentru ca ai fost orbita de "dragostea" ta fara de acel baiat, si ca nu m-ai faci.

...:d

| Nicoleta a răspuns:

Eu zic sa o termini tu, insa daca chiar nu vrei asta, incearca sa te comporti mai urat mai rece si distant cu el, sa il lfaci gelos, sa nu ii rapsunzi la telefon, sa il jignesti daca ai ocazia, sa nu mai fii marioneta lui.
Daca nu se intampla nimic, ma bine ieitu atitudine.

| poleaccristina_8734 a răspuns:

Dar dai tu papucii spuindui ca nu mai suporti si ca vrei o pauza! dar
fa-o la tine acasa
funda?

| rosto a răspuns:

Da' de ce sa nu ii dai tu papucii? cu ce i-ai gresit? ca asta nu specifici... oricum, daca nu iti mai place, gata, ce mai pierzi vremea? si pe-a ta, si pe-a lui.

| Anonimusss a răspuns:

Nu stiu de ce ar trebui sa-ti dea el papucii... explica-i de ce nu mai vrei sa fi cu el si gata. Daca tu nu te mai simti bine in preajma lui atunci nu vad de ce ai mai sta cu el...
Decizia e a tatongue succes!:*

| Morenna_2701 explică:

L-am inselat si nu vreau sa-i dau eu papucii din cauza ca mi-e frica ca ma agreseaza ci din cauza ca stiu ca el ma iubeste si pur si simplu nu as vrea sa-l ranesc. e trist faptul ca stau cu el doar din mila

| rosto a răspuns:

Gandeste-te altfel. la un moment dat oricum se va termina si daca tot tii la el, si daca tii si la tine, nu te mai chinui in relatia asta. te chinui si pe tine si il chinui si pe el. de ce sa nu o termini acum si sa o lungesti aiurea? daca ti-e teama de el, trimite-i un mail, sau suna-l.

| Zenithf a răspuns:

Pai, trebuia sa se sfarseasca totul cand l-ai inselat. De fapt, s-a si terminat, dar voi nu stiti asta. Si nu ma mir defel de ce a facut el, ma mir insa ca tu nu-ti dai seama peste ce ai dat! Prin felul tau de a fi nu dai sansa nici unei relatii, dar el si-a calcat peste orgoliu si a ramas cu tine. Daca nu suporti atunci du-te, dar tine minte ca altul nu va fi asa de iertator cand calci stramb.
Totusi, in privinta gospodariei ar putea sa puna si el mana, thinking

| Morenna_2701 explică:

Nonamethistime tu daca i-ai gresi persoanei iubite asa cum am facut eu ai fi de acord ca sa renunti la viata ta, la prietenii, la libertate pentru a-i dovedi ca nu-i mai gresesti? N-am vrut de prima data sa ne despartim.Am vrut sa inteleaga ce-mi doresc de fapt dar nu intelege si nu-i vorba ca vreau sa las loc de buna ziua. E vorba ca am stat atat de mult timp alaturi de el si stiu ca e o persoana cu suflet mare si nu vreau sa aiba parte de acea durere. Vreau sa simta el ca e cazul sa ne despartim si in felu asta lucrurile sa fie mult mai usoare.Imi pare rau. stiu ca sunt lasa... Dar asta sunt si sper sa-ma ajutati cu sfaturi

| Morenna_2701 explică:

Dar nu e asta felul meu de a fi. A fost o greseala, oricine greseste.Imi pare sincer rau dar nu cred ca merit asta.Am o varsta la care e normal sa-mi traiesc viata si nu sa ma comport ca o femeie maritata.Mereu in casa si sa fac curatenie.Bine ca nu stiu sa fac si mancare ca ma puna sa fac si asta.Va rog intelege-ti.Adica imi impune si cu ce haine sa ma imbrac si ce muzica sa ascult.Am fost odata la el in fusta si el m-a pus sa ma schimb intr-o pereche de pantaloni de ai lui ce-mi stateau pe mine de parca asi fi facut ceva in ei apoi ma trimitea la magazin. E normal asa?

| rosto a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu ce ai facut tu, ca l-ai inselat, dar asta este acum, viata merge inainte, nu o sa fii pusa la zid toata viata pentru o greseala. tu ti-ai dat singura toate raspunsurile, tu stii ca trebuie sa va despartiti, nu vad de ce iti e asa teama de el. pune pe altcineva sa ii zica daca tie ti-e frica de faptul ca te-ar putea agresa. ai dreptate, o viata ai su trebuie sa o traiesti asa cum iti place. gandeste-te ca sunt femei care au curajul sa divorteze de soti alcoolici dupa ani buni de casatorie, ia-ti si tu inima in dinti si renunta la relatia asta care e de mult timp pe duca. dar daca efectiv vrei tu sa o termine el, fa numai ce nu ii place, nu ii mai face curat, nu te mai duce la magazin, fii ce vrei sa fii tu, nu ce vrea el. fii indiferentada-te ocupata de fiecare data cand trebuie sa va intalniti...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Chiar daca l-ai inselat, ai ramas cu el! Daca a acceptat, asta nu inseama sa traiesti acum terorizata ca te va agresa! Numarul de la Urgente e 112! Poti sa i-o si spui, si e si mai bine sa cauti sectoristul, sau intri la orice post de politie si ceri parerea cuiva de acolo, fata de riscul de a te lovi, daca ii spui ca vrei sa renunti la o relatie care nu te mai multumeste!/. Nu amana si nici nu neglija!

Uite ce se intampla zilnic la stiri! Daca tu nu te rupi de el, risti atat sa te loveasca, cat si sa se poarte la fel si cu alta/ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal sa te surprinda cu varul tau cand zguduiti camara.sau cand varul tau da magarul in beci. tu spui ups; nu e ceia ce crezi. m-am impiedicat si am gresit neintentionat.problema e; daca te crede?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa ce am facut eu big grin eu ...nu il mai bag in seama cand trec pe langa el cand ma suna nu ii raspund si dupa o sa se ofticewinking... si o sa iti dea cu siguranta papucibig grin