Pai in primul rand poti sa'i spui ca nu esti de acord cu comportamentul lui(spune-i ca vrei sa fie putin mai deschis, mai maleabil)dezvolta tu un subiect si spune-i ce crezi despre asta? da'ti si uh cu parerea sau sa vb de X si Y si automat atunci va vorbi mai deschis... sper ca ti'am fost de ajutorfunda?:*:X
Comunicarea lipseste, uite hai sa-ti spun de relatia mea e asemanatoare.La inceput eram si noi la fel mereu spuneam "mai zii ceva"...si apoi am vorbit despre lipsa asta de comunicare si asa tot incet am ajuns sa vorbim cate 4 ore la telefon si sa nu ne oprim. Uite cu cat vorbiti mai mult cu atat va cunoasteti mai mult, propune-i sa va "jucati un joc"...fiecare sa puna intrebarile cele mai curioase la celalalt asa o sa va cunoasteti mai mult iar comunicarea o sa decurga tot mai bine.Iti doresc SUCCES
Asteapta sa va cunoasteti mai bine. cu timpu, obisnuindu-se cu tine se va deschide mai mult si asta va face relatia sa dureze chiar mai mult
Pai fii tu insati
Asa eram si eu.nu scoteam 3 cuvinte
Mai mult ne sarutam...
Dar pana la urma am inceput sa vb mai mult.Pt ca sunt eu insumi.
Atunci imi era frica sa zic ceva ca " daca se supara? " sau "daca nu ii place ce zic. daca o plictiseste? "
Dar nu e genu ala de persoana. Vorbesc orice cu ea.
Asa sa faci si tu!
Succes !
Pai sunt eu insumi.mereu dezvolt eu un subiect si el il aproba sau nu, si i'am spus ca nu sunt de acord cu comportamentu' lui...da' tot asa e
Cam in aceeasi situatie ma aflu si eu deci nu pot sa iti dau niciun sfat pentru ca nu stiu ce te-ar ajuta