Ai putea sa nu ii spui cand te intorci acasa.pur si simplu sa se trezeasca nu tine la usa sau sa rogi un prieten de-al lui sa il scoata din casa, la o primbare si sa il surprinzi mie mi-a facut iubitul meu treaba asta de 2ori si crede-ma chiar m-a surprins intr-un mod placut.ii poti personaliza un ceas, sa ii gravezi cv pe spate sau daca poarta bratari de argint/aur ii poti grava una cu initialele voarste sau cu te iubesc sau ce vrei tu.eu iubitului meu i-am dat o diploma inramata cu "cel mai bun iubit".am editat-o eu pentru ca nu am gasit gata facuta si am printat-o pe coala de poze apoi am inramat-o.chiar s-a bucurat.eu alesesem o diploma sub forma de papirus, arata foarte dragut.
Un ceas de mana cu mecanism automat. Merge prin miscarea mainii fara sa invarta rotita in fiecare zi. Macar 200€ sa ai la indemana pentru ca un ceas bun inseamna bani
Intai ii poti face o scrisoare de mana in care sa asterni pe hartie tot ce simti tu pentru el. Iar ca si cadou iai putea cumpara un ceas frumos, fiindca ala o sa il aiba ca amintire de la tine. :*
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor. sper sa gasesti cadoul perfect pentru iubitul tau si sa il surprinzi