Este vorba de orgoliu la tine!
Majoritatea fetelor nu pun accept pe treaba asta, tu esti un caz mai special se pare si ma mir ca e treaba asta la fete... de obicei fetele nu pun accentul pe asa ceva.
Majoritatea baietilor (mai ales cazul meu) pun mult accent pe trecut. Adica eu in trecut ( pe la varsta de 16 ani) eram innebunit sa fiu "primul", voiam doar fete virgine ca sa nu fie atinse de altcineva.
Prima mea prietena (pe la 13 ani) nu a fost virigna si am stat cu ea 2 ani, ma rog... s-au intamplat multe si ii reprosam asta zilnic, chiar daca am intretinut relatii intime la varsta aia.Pur si simplu nu suportam ideea si asta a dus la inselat/despartire si altele, ma rog eram mic si nu stiam nici cum sa ma comport, dar am iubit-o si am facut primele chestii cu ea in tot.
Dupa am dat de o fata care nu a mai sarutat pe nimeni pe la 15 ani. Chiar am crezut-o pentru ca nu prea stia sa sarute si nici cum sa se comporte m-am simtit super bine si orgoliu meu de barbat era la putere maxima. Am stat 1 an si dupa mi-a spus ca nu mai simte nimic si ca s-a plictisit si eu nu voiam doar atractie fizica, voiam dragoste.
Am suferit cel mai mult atunci din cauza asta, chiar daca eram primul nu eram si ultimul si am invatat o lectie foarte importanta, ca nu conteaza acest aspect si de atunci nu m-am mai interesat de acest lucru, am stat 1 an cu ea dar am iubit-o foarte mult... cred ca mai mult din cauza ca am fost primul si ma simteam foarte bine.
Ma rog, dupa am mai avut o relatii. Relatiile la mine au durat minim 1 an pentru ca eu ma implic.
Ideea este urmatoarea, am trecut peste orgoliu meu si daca o iubesc si ea ma iubeste, trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa incercam sa formam un cuplu, o familie.
Dar conteaza trecutul sa stii, daca femeia a fost panarama sau "galeata" orasului, nu as putea fi niciodata cu o femeie de genul asta, indiferent daca si-ar da si o mana pentru mine. Asa probabil si tu, e bine sa ai pretentia ca partenerii tai sa nu fi fost golani, adica sa se fi culcat cu majoritatea din oras. E cam aiurea si iti auzi vorbe dupa...e bine sa nu ai trecutul patat, poti face multe dar sa fie partenerul tau de viata, nu de o noapte.
Important acum ca este cu tine. Si daca il iubesti si el te iubeste, va trebui sa treceti peste, daca nu... asta o sa distruga relatia.
Succes!
Ba da, dar nu a fost o relatie seriosa cum e cu el
Gandeste rational, daca ar fi invers el sa fie gelos pe primul tau sarut cu fostul cum ar fi? trebuie sa intelegi ca mintea ta rationala e blocata in prezent, trebuie sa o trezesti la realitate, invata o limba noua, fa niste exercitii la matematica, concentreaza-te spre ceva rational
https://www.learningnetwork.ro/......tatea/1474
http://www.scientia.ro/......ional.html
Trebuie sa te gandesti ca nu avea el de unde sa stie ca te va intalni pe tine mai tarziu.
Incearca sa accepti ca trecutul e trecut, si sa te bucuri ca acum e cu tine si iti este fidel.Nu este nimeni de vina ca poate tu nu ai avut pe altcineva la randul tau, si sa te gandesti ca exista posibilitatea mare ca mai devreme sau mai tarziu sa va despartiti.Tie ti-ar conveni ca el sau viitorul sa te respinga pentru ca ai mai fost cu cineva?
Ai grija ca s-ar putea sa pierzi un om ce te iubeste pentru o prostie.
Fa si tu sex cu el, de 3-4 ori pe zi ca sa ii faci in ciuda "fostei"; sa vezi ce bine o sa te simti si ce bine o sa va intelegeti. Succes!
Daca esti adult, cantareste-ti mai bine sfaturile pe care le dai minorilor sau, macar abtine-te! Nu cred ca te-ai simti confortabil, in calitate de parinte, ca fiica minora sa primeasca îndemnuri precum :"Fa si tu sex cu el, de 3-4 ori pe zi ca sa ii faci in ciuda "fostei"; sa vezi ce bine o sa te simti si ce bine o sa va intelegeti"!
Tu gandesti, atunci cand vii cu raspunsuri acide?
Dacă ai gânduri de astea intruzive, nu înseamnă neapărat că-ți invidiezi partenerul sau că nu ții la el . Treaba asta se numește gelozie retroactivă, iar dacă o să dai o căutare pe google, o să găsești experiențe ale persoanelor care au trecut prin aceeași problemă și niște soluții de la psihologi și/sau psihoterapeuți.
Hai sa iti dau si eu unul
Tu cand te gandesti ca prietenul tau actual face sex cu alta,cand te gandesti ca e atins de alta,etc si iti imaginezi lucrurilea astea iti creezi singura o anumita cantitate de gelozie.
Cu cat te gandesti mai mult la asta cu atat cantitatea de gelozie creste si iti face rau.
Fara sa iti dai seama, te simti tradata,ca iti vezi prietenul ( in capul tau ) cum face sex cu alta.
In modul asta, tu ii spui creierului tau ca " prietenul meu face sex cu alta", nefacand diferenta intre trecut,prezent,viitor, tu doar iti faci un film in cap si acel film iti trimite emotiile pe masura.
Trebuie sa intelegi ca trebuie sa schimbi acel film,ca sa nu mai simti lucrurile astea.
Da,a facut sex cu alta inainte de tine, a avut o relatie, o relatie din care a invata lucruri, apoi s-a terminat din anumite motive.
Totul e in trecut, nu mai conteaza, acum nu mai simte nimic pentru aia si simte pentru tine.
Sexul poate sa nu insemne nimic, poti sa il faci cu persoane pentru care nu simti nimic, nu e cine stie ce.
Conteaza ce simte el pentru tine si atat, nu mai conteaza trecutul.
Acum, gandeste-te ca il pedepsesti pe acel tip pentru ca tu ai probleme.
Rezolva problema asta intelegand ce am zis mai sus si nu mai te purta ca o copila proasta si imatura, intelegand ca lucrurile care te deranjeaza pe tine nu au absolut nicio importanta.
Folosesti doar o scuza cu sexul, nu esti gelosa pe alta, el e doar un pampãlau care doar vrea sa te sarute incontinuu si tu te simti sufocatã.
In loc sa astepte sa mai faci si tu primul pas, dupã 1 an de relatie pentru ca nu e prima luna e un an, tu ar trebui sa-l apuci de mana si sa-l saturi, nu el.
Asa se intampla cand unul din parteneri a avut relatii si celalalt nu.
Poate cu timpul uiti, acum depinde cine este este persoana si cat de aproape de tine este.
Dacă ai sub 20 de ani e normal să gândești așa deoarece vezi iubirea ca pe o devotare.
Iti trebuie terapie fetito.
Nu conteaza ca a facut el sex in trecut. Pe tine te roade invidia ca nu ai facut tu. Ia trageti-vi-o si voi sanatos macar odata si o sa vezi cum o sa ti se schimbe pararea.
Avem relatii intime
Ceea ce ai tu se numeste gelozie. Porcaria asta nu face bine nici unei relatii. In concluzie Ascult-o pe Natalia95 ca nu vorbeste prostii.
Pai e nasol daca aveti doar relatii intime si nu faceti sex salbatic ca sa nu mai ai timp sa te gandesti la fosta lui ) demonstreaza-i ca tu o faci mai bine ca fosta
Nu stiu dar cu siguranta era nespalata daca inca ii simti prezenta pe gura prietenului. Sau inca se pupa cu altele. Nu stiu, just saying.
anonim_4396 întreabă: