| andy5589 a întrebat:

sunt din Bucuresti si cam de 6 luni nu prea am mai avut o relatie serioasa si cred ca ar fi cazul sa imi gasesc o noua prietena, daca este pe site`ul asta vreo fata interesata de acelasi lucru poate sa imi dea add : s1mplu_and, apropo.am 17 ani. big grin

8 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

TPU nu e site de socializare de genul acestahappy dar asta este, mult noroc, speram sa gasesti ceea ce cautiwinking

| kidu_6779 a răspuns:

Tu chiar cauti o relatie serioasa pe un site?
Imi pare rau sa iti spun dar nu cred ca vei avea noroc.In general fetele serioase nu raspund la astfel de propuneri.
Daca intr-adevar cauti o relatie serioasa...renunta la internet!
Succeshappy

| mistikk a răspuns:

Buna andy, Crede`ma pe niciun site nu vei gasi o fata care vrea relatie serioasa poate ca nu este timpul pentru una toate la timpul potrivit o sa gasesti o fata care o sa iti placa si nu pe internet ci fata in fata pentru ca sentimentul este altul atunci cand poti sa o privesti in ochi si sa iti clipeasca nu in pozawinking e important primul zambet, prima privire pentru ca nu este asa simplu sa gasesti acea persoana care este pentru tinewinking

| Chrysk2 a răspuns:

Ce piz*da lu bunica va doare pe voi capul ca el scrie aici asa ceva,metoda nu e prea "ortodoxa",dar cu ce va deranjeaza pe voi, cu nimic, numai ca vreti sa pareti niste "moderatori" rolling on the floor

| blaxy a răspuns:

Eiii...eu is din chisinau big grin

| Genius21 a răspuns:

Sir, ăsta nu este un site de matrimoniale *nu că nu ai găsi whores pe aici *
Vezi pe cine găseşti pe net, poate iţi ia prea multhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

bai, nu mai ai bani de transport pentru bacau sau ce?

| andy5589 explică:

Hmm...deci rel serioasa nu prea vrea nimeni. aventura vrea cineva? laughing sau simpla prietenie big grin