| Em0k1dCraiova a întrebat:

Sunt din craiova, sunt singur caut pe cineva, imi place stilul emo, am 12 ani, sunt frumos, ex: fetele de clasa a -7-a a -8-a fac poze cu mine, caut disperat o prietena de varsta mea intra 11-12 ani sa zicem cine vrea un raspuns si sa lase un mesaj la andresa dj_bidit@yahoo.com

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cu tine fac poze si de iesit ies cu altii nu? deci esti un fel de animal de parada.nu te supara, dar eu unul nu as accepta asa ceva. tu esti cel cu care se lauda ele, dar nu si cel pe care-l iubesc, sau pe care l-ar vrea de prieten.esti usuratec si ieftin. te vinzi peste tot. daca ai fi mai inabordabil, ar fi altceva.lasa vedetismul de donjuan, si devino muritor de rand.sa vezi succes.

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ah... ia să fac şi eu poze cu maimuţa (ecu emokid-ul din colţ adică).

| SatanaInIzmene a răspuns:

Si eu care credeam ca lamele iti sunt cele mai bune prietene sad Shit, ma ramolesc tot mai rau.

| DarkDream a răspuns:

Frate nu asculta toti cocalari care te jignesc nu prea au ce face si in loc sasi dea cu ceva in cap sau gandit sa-si bata joc de omeni pe TPU

Acum revin la intrebare fetele fac poze cu tine findac esti dragut big grin nu cred ca te considera animal straight face ele sunt prea mari nu pot fi cu tine o sa vezi cand ajungi la 14 ani o sa vrea multe sa fie cu tine mai asteapta un pic

sper ca team ajutata scuze pentru greselile de ortografie big grin

| Em0k1dCraiova explică:

Eu nu am vb urat cu voi

| Ghindă a răspuns:

Da ce va facut sa vorbiti asa cu el? De ce il jigniti? Deparca voi n-ati pus vreo intrebare cam aiurea, hai serios! Mai lasati-l in pace! Cica "emo-kidu din colt". Care e problema ta, mai @kongeriket? L-ai cunoscut sa vezi ce fel de persoana e? Nu! Vezi-ti de treaba ta! Daca nu te interesa intrebarea, de ce ai raspuns?

| VladestepeTPU a răspuns:

Nu pricep.Care e întrebarea raised eyebrows? Învaţă să scrii şi tu pe româneşte happy

| bd a răspuns:

Esti penibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba putulica, si tu iti cauti prietena balaughing)? Fetele de a 8a fac poze cu tine ca esti dragut si mic... laughing)