| Sorina45677 a întrebat:

Buna sunt divorţată de fostul soţ am cu el o fată are 6 ani îmi doresc ca fetiţa mea să aiba un tata şi dacă îmi gasesc alt barbat sper să mă accepte cu copil voi credeţi ca trebuie să îmi fac altă relaţie sau să mă concentrez momentan pe fetiţă?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te grabii cu relatiile, ca un alt barbat nu gasesti usor sa-i fie copilului tau tata bun.
Ia-o usor si focus pe copil, sa mai treaca un pic de vreme.

| relian a răspuns:

Sa te concentrezi pe fetita, mai exact cei faci? Vai de capu nostru, nu degeaba teo lasat fostul laughing daca gindesti in felu asta, e clara.

Asculta ce zic, copiii cresc, nu duc ei lipsa tatalui sau a mamei, conteaza sa fie cu un parinte, mai tirziu cand se fac mari te lasa si ramai singura cuc laughing
Cam, asta se va intampla si cu tine, asa ca pune si cautati pe careva acu, nu mai tirziu, cand cine stie citi ani o sa ai, ori ce so mai intampla.

Auzi chestie, sa ma concentreze pe fetita laughingba ne lesi cu textele astea rasuflate.
Tu acu nu simti nevoia dea fi cu un barbat? Banui ca nu prea.Cam naspa, nu vad barbatu ala care sa te tina asa pe post de tablou.
Fetita ta nu este o problema, mai degraba tu ai avea probleme.
Daca esti femeie la locul tau, harnica, muncitoare, draguta, atragatoare cit de cit, buna la pat, iti garantez te tine orice barbat.

Daca patul este strain de tine, atunci fa cum ai zis concetreazate pe fetita, uita de barbati, mai rau te incurci laughing