Vorbeste cu viitorul tau sot,explica-i ce te deranjeaza,calma,fara caracterizari si roaga-l sa te ajute. Explica-i ca vrei sa o iubesti pe sora lui,dar uite ca ea nu te lasa,ieri ti-a venit cea mai buna prietena,chiar era nevoie sa o comenteze in asa un hal? Sotul tau e cheia, stie el cum s-o linisteasca pe sora lui, doar cu ea a crescut.Si nu uita, insista pe asta-tu vrei s-o iubesti, ea nu te lasa! Bafta!
Incearca sa o tii la distanta,iar daca istoria se repeta,spune-i calm ce te deranjeaza. Vorbeste la modul general ( apropouri ), poate isi da seama. Daca nu, verde in fata, insa tot calm. Treptat si calm!
Daca tii in tine, intr-un final vei izbucni si nu va fi deloc bine! Vrei nu vrei, familia se poate imparti in doua tabere si e tare neplacut!
Nu cred ca e o idee buna sa te muti la socrii inainte de casatorie iar dupa, daca ati putea sta in chirie undeva, ar fi mult mai bine.E destul de mare efortul de a te putea ajusta cu o singura persoana pe care o iubesti, daramite cu atatea la pachet.
Salut,,eu cu cumnata mea intr-adevar sa comportat cu mine ca o sora,,intodeauna ma inteles si eu am inteleso,,intr-adevar eu sunt putin mai vorbareata si mai izbita,,chiar daca aruncam citeodata cite un cuvint la locul lui,oricum ea ma inteles intodeauna,,si pina la urma am inteles ca si eu pot fi in locul ei,,,trebuie sa te intelegi,sa lasi chiar citeodata de la tine,,si in timp cit locuiti intr-o casa ar trebui sa vorbit pina sa ajungeti la ceva comun, si veti vedea a atmosfera se va linisti,, sa aveti rabdare una cu alta chiar daca e greu faceti eforturi
Cauta si plecati de acolo numai voi doi.stiu si ei si veti vedea si voi, ca la un loc nu e bine.sant trecut prin asa ceva.daca te intelegi bine cu socrii este bine dar tebuie sa fie si un ghimpe nu-i asa? cumnatata este geloasa pe oricine vine la tine. poate invidioasa. poate e mai tanara.
Are dreptate ania.chiar daca am doar 16 ani nu cred ca ar fi bine sa te muti inainte de casatorie cu socrii tai...cel mai bine ar fi sa inchiriati o garsoniera pana va ve-ti cumpara un apartament!
Effy35 întreabă: