| Sely_3806 a întrebat:

Sunt Ema am 10 ani si am o problema...
De ceva vreme ma comport urat cu parinti mei:le raspund, le rastalmacesc vorbele si alta problema am un TIC:si anume bat tot timpul. nu stiu ce sa fac mama mea imi face mereu observatie sa nu ma mai comport asa, spune ca no iubesc si nu stiu cum sa ii arat ca o iubesc chiar o iubesc va rog ajutati-ma fundita~~~~~!

Răspuns Câştigător
| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Atata timp cat ai scris asta pe TPU e clar ca ti-ai dat seama ca este o greseala, iar asta e un lucru bun.Nu-ti pot sugera decat sa incerci sa fii mai calma,si sa te gandesti daca tie ti-a placea sat-ti vorbeasca cineva asa>DIn pacate asa e la varsta adolescentei,te enervezi foarte usor, treci de la o stare la alta, si chiar nu iti dai seama ce vrei cu adevarat.
byehappy

13 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Dacă o iubeşti, o asculţi şi te supui în faţa ei, că doar e mama ta. Ce te-apucă crizele pe la vârsta asta, mă? Ce vrei să fii peste 5 ani, cunoscuta cartierului?
Ia hai, capu-n pământ, te duci la mama, îi ceri scuze şi-i promiţi că nu mai faci de-astea. Şi ce câştigi totuşi dacă le tot întorci vorbele? Morale în plus şi nimic altceva.

| lovegirl15 a răspuns:

Asa patim majoritatea dintre noi la varsta asta, dar trebuie sa stim sa ne controlam.Gandeste-te si la sentimentele parintilor tai.Ca parinte nu e usor sa vezi cum copilul tau se poarta urat cu tine.Incearca sa vorbesti cu mama ta, arata-i ca o iubesti.Ea te intelege cel mai bine si stie sa-ti dea cel mai bun sfat cand ai vreo probleme, asa ca pastreaz-o aproape.
Succes si sper ca ti-am fost de folos.

| andramaria73 a răspuns:

Incearca sa gasesti adevarata problema intre tine si parintii tai este o problema si eu am avut acesta problema.de la ce a inceput totul? gandeste-te bine

| DUTCH a răspuns:

Omg, esti posedata

| iulia_7948 a răspuns:

N-ai nevoie de psiholog. in primul rand felicitari pentru faptul ca ai scris destul de corect gramatical, la 10 ani, in epoca asta, e un lux sa vezi asa ceva. varsta e de vina, va mai dura ceva. asa e la varsta asta, o sa fie si mai rau, pe la 17 18 ani. ca sa-i treaca, mai fa-i surprize din cand in cand, pregateste micul dejun, fa curat in casa, spala tu vasele, lucruri din astea, importante pentru o mama obosita.

| D3iDEI a răspuns:

Nu esti posedata, dar acums serios, du-te la un pshiholog si te va ajuta, apropo nu o lua in nume de rau fiindca multi nu inteleg si nu fac comparatia dintre psiholog si psihiatru, e foarte normal sa mergi din cand in cand la psiholog pentru a te ajuta, sper ca te-am ajutat, bafta!

| ralukyta13 a răspuns:

Buna sely,
eu am 18 si de asemenea am probleme cu parintii, ma cert cu ei le raspund, in momentu acela eu sunt victima si nu ma mai gandesc la sentimentele lor,
dar dupa regret totul,regret tot ce le'am spus,
esti o fata destul de matura daca ti'ai dat seama si regreti ceea ce ai facut, cu timpul vei invata sa te controlezi sa fi mai moderata,
stai linistita e varsta adolescentei:*
imediat vei ajunge o domnisoara in toata regula, iar atunci mama o sa iti fie o f buna prietena!
bafta in continuare si mult succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deşi la 10 ani unii ar spune că eşti mică, nu e chiar aşa. Comportamentul pe care îl descrii tu este mai degrabă al unui copil de 5, nu de 10. Deşi o să-ţi fie puţin greu la început, încearcă să te "educi" singură. Cum? Pur şi simplu te înveţi să te comporţi. Înveţi să te abţii şi înveţi să vorbeşti frumos.Este bine că tu eşti conştientă de ceea ce faci şi ai vrea să schimbi ceva. Asta înseamnă că primul pas l-ai făcut deja. Vorbeşte frumos cu mama ta,imbratiseaz-o, ascult-o şi arată-i că poţi să fii şi altfel.Crezi că mama ta merită să te comporţi urât cu ea? Nu.Te poate ajuta şi un psiholog să vezi lucrurile mai clar, aşa că poţi apela la el. Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ştiu cum e oameni buni toata lumea seamana cu mine nu pot sa cred! ŞI eu sunt obraznica cu parinţii uneori dar trebuie sa te duci la mama ta o îmbraţişezi şi îi spui ca inseamna totul pentru tine spune-i ca nu te-ai putea descurca fara ea ea e sprijinul tau zi de zi ea este raza ta de lumina şi chiar aşa este mama ta este unica persoana in care poţi avea incredere şi care te va iubi mereu ea iţi va ierta fiecare greşeala pe care o faci pentru ca dragostea ei pentru tine este infinita şi oricate greşeli ai face oricate prosti oricat de mult ai suparao ea te iarta şi te iubeşte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ti-ai schimba avatarul.

| sasukeand a răspuns:

Du-te la biserica sau la satanisti! Tu alegi... ori te duci la biserica sa nu mai fi posedata ori te duci la satanisti si iti folosesti potentialu la maxim! Bafta!

| Amelia123 a răspuns:

Aratai un pic de afectiune.

| Cataaaッ a răspuns:

Ii poti face o felicitare cu o poezioara in ea (poti sa cauti peste tot), dupa te duci si iti ceri iertare pentru toate faptele tale. Ii pupi mana ca orice copil si ii spui "mama iarta-ma te rog, jur ca nu o sa mai fac niciodata acest dezastru" sper sa te ajute happy nb love struck