Bună, CrudutzZa.
Important e că ţi-ai conştientizat defectele şi greşelile, eşti sinceră cu tine şi îţi doreşti o schimbare. Acum nu-ţi rămâne decât să depui un efort, să înveţi să te controlezi, să devii mai bună...
Lipsa părinţilor, desigur, este o traumă majoră pentru orice copil şi probabil, prin comportamentul tău, încerci să-i pedepseşti şi să te pedepseşti, să le atragi atenţia... E de înţeles. Dar dacă vrei, poţi să te schimbi, este o decizie care îţi aparţine.
Ar fi bine să discuţi şi cu un psiholog, ca să te îndrume şi să te ajute să te descarci şi să-ţi găseşti echilibru. Mult succes.
Din cate vad iti vezi defectele!
Iti poti schimba comportamentul prin sinonimele defectelor!
Nimeni nu este vinovat de ceea ce ti se intampla tie, iar cand ai o prietena adevarata langa tine iti va fi mul mai usor! vei avea cu cine vorbii toate chestiile care tie iti fac foarte mult rau!
Vorbeste cu mama ta, explica-i cum stau lucrurile! si te te poate ajuta!
Adolescenta e o perioada frumoasa a vietii, dar si dificila. Poti incepe prin a te schimba TU.Trebuie sa accepti ca nu tot timpul cei apropiati si aici vorbesc de familie nu iti pot fi timpul pe plac asa cum tu doresti.Acuma depinde s ce-ti doresti. Uneori sunt si alte prioritati.
Si eu pot sa-mi numar prietenii pe degete, dar sunt cateva persoane care ma pot baza.
Cu mama ta ar trebui sa discuti asa ca intre fete pentru ca e printre singurile persoane care te-ar intelege.
Si pe bunica ta ar trebui sa o intelegi, mai lasa de la tine.Inteleg ca ea te-a crescut.
Nu ar de neglijat nici ajutorul unui pshiolog( daca ai asa ceva la scoala, ar fi minunat, apeleaza la el)
Succes!
Am citit ce ai scris si imi aduce aminte de mine.Nu vorbesc cu nimeni.Nu ma suna nimeni.Imi place sa fiu singur. Spun doar ceea ce gandesc.Sunr cea mai amuzanta persoana pe care am intalnit-o vreodata.N-am avut nicio prietena.Am o antipatie fata de fiinta umana. Sfatul meu e sa vezi un psiholog si sa citesti mult.
Un lucru bun: esti constienta ca ceea ce faci nu e bine. Ai nevoie de autocontrol si gandeste fiecare actiune a ta. Lumea din jur te uraste poate pentru ca si tu ii urasti pe ei. Icearca sa-i intelegi pe altii, converseaza cu cati mai multi oameni, si cel mai important nu-ti pierde rabdarea si fii calma. Esti o fire neinteleasa si singura, nu ai prieteni pentru ca probabil iti e teama. Sa socializezi cat mai mult, sa fii intelegatoare, calma si discreta. Astea sunt sfaturile mele pentru tine
Ai un caracter foarte dificil sincer zic dar asta se poate schimba nimeni nu ii perfect :p
Tiam citit tot mesajul si iti recomand sa devii emo.
Incearca sa te indepartezi de toatea lumea, si fi cat mai retrasa si sa nu iti mai pese de nimeni.
anonim_4396 întreabă: