| elena16 a întrebat:

Buna sunt fata care am pus o intrebare mai demult cum ca nu ma lasa tata sa fiu cu prietenul meu.suntem de 3 ani impreuna si eu am 17 el 21 ne dorim sa fim impreuna cu aprobare aalor mei.insa tata e un tip sever si nu stiu ce sa fac.in noapte de revelion mi-a zis ca pot sa imi fac un prieten ca sunt mare. deci sa vorbesc cu el sa il intreb daca ma lasa sa fiu cu iubi >meu? oare m-ar lasa?/mie teama sa nu ne desparta fundita

7 răspunsuri:
| carmi_6480 a răspuns:

Incearca sa afli ce are impotriva acelui baiat si dovedeste-i ca se inseala, spune-i ca tu tii la el si ca vrei sa fii cu el si o sa intelega mai devreme sau mai tarziu.Mama a fost impotriva sotului meu chiar si in ziua casatorie noastre si acum se inteleg ff bine.

| TheOne_6493 a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa il aduci pe prietenul tau sa poarte o discutie cu tatal tau, in felulu asta vei vedea si reactia lui.
Parinti in general vor sa se asigure cu cine umbla fata lor, daca cel cu care iese sau este impreuna o merita cu adevarat este responsabil si grijiliu cu ea... take care

| piitiica a răspuns:

Daca s-a hotarat tatal tau ca ai crescut si accepta asta, nu artrebui sa aiba probleme cu faptul ca esti indragostita. eu zic sa ii povestesti, adica probabil ca e sever dartinela tine si bucuria ta este si a lui deci nu cred ca ar interveni in relatia voastra. succes:*

| 10011993 a răspuns:

Eu zic sa mai aastepti cateva luni, apoi sa-i spui! asa ar fi cel mai bine! ar avea timp sa se acomodeze cu faptul ca fetita lui,, a crescut'' si abia apoi poti sa-i spui! asta pentru a nu-i face o surpriza:* baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il inviti la tine acasa si-l prezinti parintilor ca ''proaspat'' prieten

| Anablondyi a răspuns:

Spune-i despre el dar nu-i spune exact ca are 21de ani zici ca are vreo 18-19 tot e mai bine decat 21. care esteo varsta la care un baiat ( cpot spune barbat ) isi doreste un singur lucru si nu cred ca tatal sau mama ta vor sa vi acasa cu burta mare sad deci ai grija ce fel de om este si poti sa le spui alor tai despre el dar un pic sa minti in legatura cu varsta asta ar fi cel mai bine

| BlogDeProst a răspuns:

Eu zic mai bine sa ii spui tatalui tau ca ai un prieten atunci cand vei fi insarcinata. laughing