| techfreak45 a întrebat:

Buna. Sunt fata de 20 și putin ani, fara nicio prietena. Ba mi-au furat iubitul și am rupt relatiile, ba s-au mutat la 100 de km amărâți și au uitat complet de existenta mea, ba nu am întreținut eu relatia și s au dus naibii. Iubitului meu nu ii pasa, ba chiar ma face sa ma simt prost și ca o ciudata pentru ca nu am prietene. Daca e pe aici o alta fata, eventual tot min. 20 de ani, care este la fel de singura, mi-ar placea sa vorbim. Nu ma consider proasta, dar stiu ca am foarte multe de invatat. Nu m-as numi amuzanta, dar obișnuiam sa fac oamenii sa rada. Nu ma vad superba, dar imi place sa am grija de mine. Ador animalele. Concluzie, eu cred ca am gasi niste subiecte comune.

Doar fete; nu caut iubit sau prieteni baieti.

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sunt putin mai mare eu, dar daca doresti sa ne imprietenim, imi poti scrie.
Cat despre ce ai mai povestit, sa stii ca iubitul trebuie sa te sustina si inteleaga, nu sa rada de tine pentru ca nu ai prieteni. E foarte urat din partea lui.

| techfreak45 explică (pentru Aasdfghj):

Hei. Mai mare, nicio problema.
și da, nu neaparat ca "rade" de mine, dar imi da de inteles ca i se pare dubios și mi transmite o stare generala care mi afecteaza putin stima de sinelaughing

| RAY a răspuns:

Ăștia nu au citit bine, ca tu cauți o fata ca tine ass singura, vezi pe aici ca sunt fete ca tine

| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti prietena in viata reala, nu pe forumuri, ca sari din lac in put!

| CleanHeart a răspuns:

Am legat prietenii super frumoase aici dar am fost foarte selectivă și din 2017, până acum, am aceeași prietenie strânsă cu ei in afara de o persoană pe care o respect chiar și daca comunicam cu anii dar e la fel pentru mine.
As putea sa te învăț multe lucruri și dacă și nevoie de sfaturi, mă poți întreba și în legătură cu iubitul tau, nu îmi place cum a procedat, el trebuie să fie în primul rând cel mai bun prieten și să te ajute dar putini băieți au potențialul asta.

| Soaresecundar a răspuns:

Off ma doare sufletul ce am citit, baphometh sa te binecuvanteze

| aqdq211007 a răspuns:

Îmi poți da insta-ul tau sa vb acolo?

| techfreak45 explică (pentru aqdq211007):

Hei. Din pacate nu mai folosesc Instagram de vreo 2 ani. Cu riscul de a suna cliseic, am realizat ca, personal, nu mi îmbunătățea viata cu absolut nimic, ba chiar începeam sa ma simt prost in urma comparațiilor cu vietile altora asa zis "perfecte"…In alt mediu?