Buna! Sunt putin mai mare eu, dar daca doresti sa ne imprietenim, imi poti scrie.
Cat despre ce ai mai povestit, sa stii ca iubitul trebuie sa te sustina si inteleaga, nu sa rada de tine pentru ca nu ai prieteni. E foarte urat din partea lui.
Hei. Mai mare, nicio problema.
și da, nu neaparat ca "rade" de mine, dar imi da de inteles ca i se pare dubios și mi transmite o stare generala care mi afecteaza putin stima de sine
Ăștia nu au citit bine, ca tu cauți o fata ca tine ass singura, vezi pe aici ca sunt fete ca tine
Am legat prietenii super frumoase aici dar am fost foarte selectivă și din 2017, până acum, am aceeași prietenie strânsă cu ei in afara de o persoană pe care o respect chiar și daca comunicam cu anii dar e la fel pentru mine.
As putea sa te învăț multe lucruri și dacă și nevoie de sfaturi, mă poți întreba și în legătură cu iubitul tau, nu îmi place cum a procedat, el trebuie să fie în primul rând cel mai bun prieten și să te ajute dar putini băieți au potențialul asta.
Hei. Din pacate nu mai folosesc Instagram de vreo 2 ani. Cu riscul de a suna cliseic, am realizat ca, personal, nu mi îmbunătățea viata cu absolut nimic, ba chiar începeam sa ma simt prost in urma comparațiilor cu vietile altora asa zis "perfecte"…In alt mediu?