anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, sunt fata si luna aceasta care vine implinesc 22 de ani si ma simt foarte prost pentru ca au trecut acesti ani fara sa am prieteni, doar vreo 3 amice (foste colege din generala) care s-au departat si isi vad de viata lor acum iar eu aproape ca nu mai exist pentru ele desi incerc sa tin legatura cu ele, nu mai sunt aceleasi persoane. Am ajuns sa traiesc in singuratate, desi am un iubit dar este o relatie la distanta. Am incercat sa ma apropiu mai mult de oameni si sa socializez insa fara rezultat sad. Cred ca sunt intr-un impas, nu stiu ce sa mai fac.mi-ar fi placut sa am si eu macar o prietena buna cu care sa pot iesi in oras, sa petrecem revelionul si alte sarbatori, sa ne facem poze asa cum face toata lumea, sa ne distram si sa construim amintiri frumoase. Voi cum reusiti sa va imprieteniti, in special fetele? Sau exista cineva in aceeasi situatie ca mine si i-ar placea sa vorbim?

An nou fericit!

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei, ramai prieten cu oamenii pe care ii ajuti sau care te ajuta. Nu prea exista alta cale spre o prietenie pe termen lung.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Brigaela):

Cred ca esti in aceiasi situatie ca si ea dupa modul de gandire.
Nu stiu de ce va place sa induceti omul in eroare doar de dragul de a raspunde...

| Brigaela a răspuns (pentru ROB3RT89):

Nu sunt, eu am prieteni foarte buni. Nu multi, dar de mare incredere. NU e nici o eroare in ce am spus eu, dar ma refeream la prieteni adevarati, din aceia care nu te tradeaza niciodata si care te sustin cu orice pret, nu ma refeream la amici de baute care te vand pe o tuica

| mgtow a răspuns:

Eu nu am relatii amicale doar ce am realizat cu banii in viata si m-am stabilit intr-o tara straina. La 26 de ani am tot ce îmi trebuie si peste un an îmi cumpăr o locuința. Mai am 2 colegi care trăiesc in singurătate nu-s romani dar eu am copiat stilul lor de viata si e bine asa

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
In primul rand esti cam pesimista si foarte negativista.
Prin atitudinea asta indepartezi oameni...
Ai 21 de ani? Probabil esti la facultate sau lucrezi.
Multe persoane se plang de probleme, persoane cum esti tu.
Se plang in loc sa se concentreze pe solutii si ani trec si raman doar cu gandurile negative.
Acum chiar nu ai nici o colega/coleg cu care sa poti iesi?
Prin intermediul unei persoane poti cunoaste altele si tot asa.
Asta daca esti o persoana optimista, ai carisma si o energie pozitiva.
Asa vei atrage oamenii.
Mare atentie si la ce citesti pe aici si ce sfaturi primesti...
Uita-te la Brigaela ce sfaturi da, zici ca a trait jumatate din viata in padure si restul pe luna laughing

| Violleta2022 a răspuns:

De lipsa prietenelor, esti direct responsabila!
daca nu te-ai ingrijit sa ai macar o amica langa tine, este evident ca acum nu ai la cine te plange si cu cine iesii.
Dar nu-i tarziu sa-ti faci prietene noi, sa sa le vizitezi pe cele vechi!

| OldSoul a răspuns:

Cat nu ai ceva in comun cu alte persoane e destul de greu sa legi o relatie de prietenie cu acestea.
Acum nu stiu ce activitati practici tu, cu ce iti ocupi timpul, dar totusi ai putea incerca sa cauti persoane cu care ai lucru in comun.
Exista multe grupuri pe Facebook care fac referire la anumite domenii, poti incerca pe acolo sa cauti persoane cu aceleasi interese, evenimente care te intereseaza si cu putin noroc iti faci si prieteni.

Oportunitati se gasesc, trebuie doar sa ai curaj de a intra in vorba si putin noroc.

| Iunix a răspuns:

Şi eu sunt în aceeaşi situație, doar că am 19 ani. Chestia e că nu îmi place să fiu singur, uneori intru şi în depresie, din fericire îmi trece pentru că îmi fac tot felul de ocupații, învăț pentru carnet, învăț programare, mă gândesc să creez nişte animații pe care să le pun pe Youtube, şi aşa zboară timpul în fața laptop-ului, fără să ies din casă, nu am nici cu cine ( au, depresia ). Dar... cred că aşa o fi firea mea, de exemplubam avut nişe discuții cu nişte persoane pe Facebook şi îmi era dor să nu mă mai sune nimeni.

| IIIshaneIII a răspuns:

Daca stai si te gandesti la prostia asta nu rezolvi nimic, nu ai nevoie de prieteni de multe ori ei cauzeaza belele in viata ta, odata ce accepti realizezi ca ai o viata mult mai frumoasa si libera

| VictorFenrir a răspuns:

Stai chill, dupa ce te obisnuiesti cu singuratatea nu o sa ți se mai pară atat de rău.Mda sunt destui oameni in situatia ta, daca vrei putem sa vorbim despre asta.

| ș53fan a răspuns:

Și eu sunt la fel! Ai vrea sa vb pe wapp? 0722944481! Sper sa nu razi de mine daca mă vei adăuga! Te rog! sad

| alin131 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la ceva, un voluntariat sau un curs de canto sau pian sau dans sau ceva ce te pasioneaza pe tine. Acolo ai mai multe sanse, poti si virtual dar nu sti peste cine dai si cu ce intentii.

Se spune ca oamenii s-au inrait, dar oricine are o parte de bunatate in suflet.

Inca mai exista oameni buni sa stii, trebuie doar sa cauti si iti vei face o prietena sau un prieten bun.

Nu mai fi trista in schimb, viata este un dar de la Dumnezeu si El nu vrea sa te vada trista.

| xSega a răspuns:

Poți folosii Facebook-ul să faci legătura cu alte persoane si sa îți faci prieteni

| JeffFantasy a răspuns:

Buna! Si eu ma confrunt cu aceiasi situatie...eu am recurs la metode mai neortodoxe ca sa imi alin singuratatea. Si acum de revelion sunt singur...In fine daca vrei ma poti contacta