| Bby22 a întrebat:

Buna sad sunt foarte suparata straight face... mi-am dat seama de multe lucruri straight face uni prietenii mau lasat balta straight face nu mai pot sad ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| alina44 a răspuns:

Scumpo:* asa e viata. totul in lumea asta e trecator. prietenii vin si pleaca. o sa ai momente in viata cand o sa crezi ca tu chiar ai intalnit fericirea. o s.o traiesti,o sa fii fericita darsigh din pacate, nu pentru mult timp. asa e lumea. si tine minte, cel mai bun prieten al tau esti TU. si singurele persoane care nu t vor trada niciodata sunt parintii tai. sper sa fii fericita si sa ai parte de cat mai putine esecuri sentimentale. ai grija:* si nu pune la suflet nimiclove struck

19 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Draga mea prietenii si prietenele te vor lasa mereu balta nu-ti pune increderea in ce este lumesc singurul care nu tradeaza este Dumnezeu, cand altii ati fac rau numai Dumnezeu te imbratiseaza. Asta trebuie sa faci sa ai incredere numai in Dumnezeu si nu vei mai avea problele niciodata

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Welcome to the real world...si revino-ti!

| NickiMinaj a răspuns:

Da-i in...
sa nu-ti para rau pentru asa ceva. nu merita nicio o unghie roasa de lipsa de calciu.

| shadovv a răspuns:

Prietenii nu te lasa balta, prietenii nici balta mai mica nu te lasa, prietenii nu te lasa, cine te a lasat nu ti a fost prieten... cauta i pe cei adevarati, evita falsul.

| nonny50 a răspuns:

Lasa timpul sa treaca! nu ai ce face...

| Minks a răspuns:

Aia nu sunt prieteni. Daca iti erau prieteni nu te lasau balta!

| Borgir a răspuns:

Combinatelaughing

| Gabitza a răspuns:

Buna
Draga mea, este adolescenta care isi spune cuvantul. Va trece si perioada asta. Prietenii adevarati nu te lasa balta! Incearca sa fii tare si sa treci peste! Plimba-te! Vei cunoste lume noua si vei mai uita de grijile tale. happy

| RockStar a răspuns:

Daca iti erau prietenii cu adevarat sincer nu te lasau balta happy.
Treci peste si fa`ti noi prietenii >big grin

| Delicv3nt a răspuns:

Asa sunt prietenii nu ai ce sa faci.winking sunt convins ca multora li s-a intamplat asa ceva. daca vrei sa vb cu cineva sa te ajut cu ceva ma gasesti la block.martin tongue

| ganton a răspuns:

Fa un cozonac.

| Question_3829 a răspuns:

Fa-ti alti prieteni

| LonelySoul a răspuns:

Nu toate persoanele care ne zic ca ne sunt prieteni ne si sunt in realitate.Nu poti avea incredere in aproape nimeni in ziua de azi. Poate cu timpul iti vei face alti prieteni care se vor dovedi adevarati, trebuie doar sa cauti mai bine persoana/persoanele respective.Pana atunci,daca ai nevoie sa vorbesti,sa te destainui cuiva, ar trebui sa o faci mamei tale, daca esti in relatii bune cu ea...Numai bine:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr toate exista un motiv."Le-ai inselat asteptarile".

| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Of! am trecut si eu peste asta! Nu-i mai baga in seama pe invidiosi! Cei care iti sunt cu-adevarat prieteni ssunt cei care au ramas langa tine!

| Debbiee a răspuns:

Pisssiii waiting Nu te-am lăsat baltăăă! Era vorbaa de Cristianaa!winking Aşaa căăă nu mai zii căă eu te'am lăăsat baltăă! Daaa?laughing Woai ce maxim mi'ai dat în seara astaa! x(. Oricum te iubesc!

| Alinnutza07 a răspuns:

In adolescenta de multe ori sunt stai de depresie. poate nu te-au lasat balta si ai tu impreisa asta pentru ca nu ai mai tinut legatura cu ei atat de strans thinking :* Succes

| NeuRoNiLaPliC a răspuns:

Sa iti faci viata din nou :*
sa iti uiti prietenii falsi happy
si sa te concntrezi pe cei care te iubesc si sunt mereu alaturi de tine happy
take care >big grin

| RockPrincess a răspuns:

Stai calm! si eu am trecut prin asta si sa stii ca singurul prieten de incredere pe care il ai esti tu! incearca sa iti faci alti prieteni, sa le arati ca poti trece peste.