S-a saturat de serviciile tale, esti copil e normal sa nu intelegi ce se intampla. Bagajul si decolarea ala nu mai e demn de tine
Cred ca il cam cicalesti. Incerci sa te impui. Nu esti prima femeie dar nici ultima care procedeaza asa.
Buna! Spune-i ca vrei sa luati o pauza si sa vezi cum vrea sa discutati. se comporta ca un copil daca spune ca nu vrea sa vorbiti. Mi se pare ca nu ii pasa de relatia voastra daca nu vrea sa discutati si nu are sens sa iti mai pierzi timpul cu el.
Daca eram in tara as fi luat o pauza dar nu se poate...
Imi pare rau dar asta suna a scuza. E ca aceea cu „Nu putem sa ne despartim pentru ca avem un copil impreuna„. Nu mai cauta scuze cand ceva nu merge. Chiar nu merita sa iti irosesti viata langa un om ca el care nu da dovada de maturitate. Parca ar avea 15 ani.
Relatia voastra a intrat intr-un impas. Nu este satisfacut de relatia voastra, iar de cand sunteti impreuna s-a convins de acest lucru. Poate isi spune ca merita ceva mai bun. Nu puteti continua. Daca dupa trei luni au aparut asemenea probleme, ce veti face dupa cativa ani cand focul iubirii (daca mai este) se va estompa?
Asteapta si vezi ce se intampla, poate este doar o perioada mai proasta. De ce nu-l intrebi simplu: "S-a intamplat ceva, te vad cam abatut?" si vezi ce-ti raspunde, chestioneaza-l putin si vezi incotro se duce. Sunt prea putine detalii in intrebarea ta ca sa putem trage o concluzie sigura.
A aparut o alta,, ea". Poate sa nu fie nimic serios, dar cu siguranta e,, tulburat" putin. Riscul e enorm, dar ai putea totusi sa salvezi situtia.
Pace si ochii mari.