| madalina2043 a întrebat:

Bună! Sunt impreuna cu iubitul meu impreuna de aproape un an și avem vârstă de 18 ani.
Lui ii este rușine de părinții mei cu care s-a întâlnit de vreo 3 ori...și ma enervează când vad ca e rușinos cu ei ca imi doresc sa comunice cu ei...iar el de fel ii o fire îndrăzneață.
Oare pe parcurs nu o sa mai fie asa?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Mi se pare normal sa fie inca rusinos. S-au vazut abia de 3 ori! E destul de putin. Ai rabdare cu el.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prietenii vin si pleaca, pana te mariti probabil vor mai fii vreo 2 sau 3.
Lasa baiatul in pace ca-i micut si nu are ganduri de insuratoare acum, sa-l tot tarasti la ai tai, unde sincera sa fiu, nu are ce sa discute cu ei.

| Freya1 a răspuns:

Un om poate sa fie îndrăzneț cu tine sau ce cei de teapa lui, dar poate totuși sa ascundă o anxietate sociala, sau sa ii fie frica de îndrăzneală ca să nu supere sau deranjeze.

Și eu am pățit sa fiu forțată sa fiu "mai altfel" cu familia lui x sau y și ma simțeam rău din cauza asta, ca pana intr-un final sa ma satur și sa nu mai vreau sa am nici o legatura cu persoanele respective.
Asa ca, sfatul meu e sa nu mai forțezi omul sa fie cum nu simte ca se va închide mai tare și tu vei avea de pierdut.

| CostinAlamariu a răspuns:

Dacă îi e rușine înseamnă că se simte vinovat de ceva. Sfatuieste-l sa nu facă lucruri pe care le va regreta si de care se va rușina

| anonimuIl a răspuns:

El la 18 ani NU are ce căuta să se întâlnească cu părinții tăi niciodată cât sunteți împreună că doar nu te ia de nevastă.

| madalina2043 explică (pentru anonimuIl):

Mie mi se pare anormal ca parintii mei sa nu stie cu cine umblu.El își dorește sa calatorim, sa mergem în anumite locuri și părinții ar trebui sa îl întâlnească sa vada ca poate sa aibă încredere în el.

| anonimuIl a răspuns (pentru madalina2043):

Ești cam mică la 18 ani să pleci mai mult de acasă cu unul chiar și de vârsta ta.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

star Este rușinos față de ai tăi părinți fiindcă nu are intenții serioase cu tine.Dorește doar să facă sex cu tine și după ce vei ceda te va părăsii. Dacă era un băiat cu adevărat serios nu ar avea de ce să se ferească de părinții tăi, ba mai mult te prezintă și el la rândul lui părinților săi. star