Buna,am trecut si eu prin asta.Daca tu simti ca nu mai merge, atunci ar trebui sa ii spui asta in fata, in asa fel incat sa nu o raneasca foarte mult. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Este foarte greu pentru tine sa faci asta, fireste. Dar. ar trebui sa te gandesti la viitor. Daca vei fi in continuare cu ea, te vei plictisi sa stai cu ea, fiind ca poate nu tii la ea, s-ar putea ca ea sa tina din ce in ce mai mult la tine. tu s-ar putea sa fi infidel. daca va afla [prin absurd, sa zicem]. Va fi distrusa. Alta cale: O iei frumos si ii zici ca nu vrei sa o ranesti, dar tu nu tii la ea. daca o consideri o prietena calumea, spune-i ca vrei sa pastrati legatura. ii va trece mai repede, si sigur va vrea sa ramaneti prieteni. nu ai nimic de pierdut.
Buna! incerca sa ii spui nu o mintii. spune-i "intre 4 ochii"cea ce ai simtit despre ea si ce simti acum,dc nu mai vrei sa fiti impreuna, spune-i ce simti tu.o sa se supere, sau o sa planga asta daca intr-adevar tine la tine...dar ii va trece ca asa sunt fetele.
Incearca sa ii spui treptat incearca sa n-o faci sa sufere, gandeste-te daca erai in loku ei!
Spune-i ca este o fiinta deosebita,dar ca simti tu ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui.
Ca ea nu are nici o vina,ca n-a gresit in nici un fel,si ca odata,cineva va putea sa fie foarte fericit cu ea,ca are ce sa ofere.
Ca deocamdata tu esti cam confuz si vrei sa faci o pauza,sa te regasesti,sa vezi ce schimbi in viata ta.
Si ca o relatie te cam incurca.
Spune-i ca nu-i vorba despre altcineva, adica despre alta fata, ci doar despre tine. Vrei sa fii singur.Si daca tine la tine, va intelege.
Prima data incearca sa ii explici,sa fi sfios,sa te comporti de parca nu stii ce vrei ( de la ea sau de la tine ), incearca sa schimbi ceva, la tine, la ea sau la aman2... sa stii ca nu stii niciodata ce poti sa pierzi,poate ca o schimbare,desi tot cu ea vei ramane, va fi ceva ce nu ti-ai imaginat niciodata ca poate fi. [ in sensul bun si frumos ]...
Daca ti s-a luat de ea si nu mai ai nicio tragere de inima sa vorbesti cu ea, sa iesi cu ea. spune-i verde in fata. daca te ascunzi iti va face capul calendar.
True story bro!
Poarta-te nefiresc, va ajunge ea sa se desparta de tine.
Sau fi barbat, si spune-i fata in fata, direct sau mai pe ocolite, ca lucrurile s-au schimbat intre voi.
Numai vezi sa nu regreti mai tarziu, sa vezi ca asta a fost doar o toana de moment.
Mai bine vezi de fapt ce nu merge in relatia voastra mai intai. Poate trebuie sa mai bagati benzina in rezervor, v-ati lasat pe tanjeala.
Deci daca esti absolut sigur ca nu o mai vrei spune-i.dar daca esti nesigur.ai vrea nu ai vrea e pakat sa rupi relatia cu o fata care e calumea si care te iubeste in ziua de azi sunt atat de multe parasute si fete fel si fel. daca mai simti ceva pentru cea fa sa mearga e pacat! dupa un timp iti vei da seama ce fraier ai fost.scuze expresia
Pai...poti sa-i iei un trandafir si sa-i spui:,, Imi pare rau dar relatia intre noi nu mai merge! Te rog sa nu te superi pe mine, dar asata e situatia si nu ai ce face! Eu te-am iubit cu adevarat dar acum trebuie sa ne despartim! Tot trebuia sa vina momentul asta si eu am considerat ca acest moment a venit acum!" Funda?
Stii, mai spunea Guess Who :
"Decat sa minti, ca nu vrei
Sufletul tu sa mi-l iei,
Mai bine pleci si ne oprim
O sa doara mai putin "
Ea e fata si fetele sunt foarte sensibile cand vine vorba de sentimente, relatii, baieti. Acorda o sansa acestei relatii .Dar daca tu simti ca nu o mai iubesti, decat sa o minti, mai bine sa ii spui adevaru` :*
Un sfat daca ceri funda. s'ar putea ca unii sa considere ca raspunzi doar ca sa primesti funda deci...incearca si tu sa o iei mai pe ocolite cu buna...bafta asa iti cresc sansele de a lua fundita
anonim_4396 întreabă: