| Ale_8152 a întrebat:

Buna!
Sunt impreuna cu prietenul meu de 1 ani si 7 luni, avem amandoi 17 ani, ne respectam si ne iubim foarte mult dar in ultimul timp ne certam din motive minore.Nu am ajuns la despartire sau la vorbe de acest gen dar ne certam uneori si o zi intreaga.Inca nu am facut dragoste pentru ca eu nu m-am simtit pregatita, nici el nu m-a stresat cu asta dar poate ca si asta este problema pentru care ne certam.Am avut si momente mai intime dar nu s-a ajuns niciodata la sex deoarece a inteles ca nu sunt pregatita desi am incredere in el si ne iubim.Ce asi putea face sa evitam aceste certuri?

Răspuns Câştigător
| AndreiGabi a răspuns:

Ce gandire aveti uneori...problema este lipsa sexului, doar doaca ai langa tine un animal din ala cu limba scoasa la orice fusta pe care, in acest caz, te sfatuiesc mai de graba sa il parasesti pentru ca in veci nu o sa ii ajunga doar o tipa.
Certurile sunt absolut normale dupa aproape doi ani de relatie.Cu sex, sau fara sex certurile or sa continue! De ce? Nu, nu a disparut iubirea dintre voi, doar v-ati obisnuit cu binele si ati inceput sa aveti curajul de a recunoaste "defectele" si cam tot ce va deranjeaza. Rahatul asta se intampla oricui si il depasiti atunci cand invatati sa lasati de la voi, sa va omorati propriul orgoliu de dragul celuilalt.Lucrul asta se intampla in ani iar eu il numesc "maturitzarea unei relatii". In fine comentez prea mult si stiu ca si tu gandesti asa ca ai grija la ce alegeri faci, numai bine!

| Ale_8152 explică (pentru AndreiGabi):

Ai foarte mare dreptate!

| AndreiGabi a răspuns (pentru Ale_8152):

Ma bucur ca intelegi ce spun happy.

7 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Vedeti care este cauza certurilor si face in asa fel incat sa evitati asa ceva. De exemplu daca tie iti place rock-ul si lui nu, atunci nu asculta rock in preajma lui, sau orice alt motiv minor ar fi. Bafta!

| spookydrums a răspuns:

Ce tot atata abstinenta? Nu stiu ce fel de baiat (doar in cazul in care nu e virgin) sta aproape 2 ani fara sex. La un moment dat faci bataturi in palma. Pregatita nu ai sa fii niciodata, ba chiar ceva spontan e mai fain. E o mica durere care dureaza putin, insa placerea resimtita pe urma compenseaza totul. Nu il mai chinui pe saracul baiat.

| AndreiGabi a răspuns (pentru spookydrums):

Baiatul pe care intr-o zi...la facut mai fericit strangerea de mana a unei fete decat intreg numarul de parasute ce i-au trecut prin pat pana in acea zi happy.

| spookydrums a răspuns (pentru AndreiGabi):

Foarte frumos.

| Ștefan241 a răspuns:

Dupa 1 an`... apar si certuri` nu te gandi ca baiatu neaparat vrea sex. corva lu Andrei... daca e vrunu cu limba scoasa dupa craci Goi`winking mai bine ii dai papucii` LA revedere