Pai ideea este ca va veni momentul in care o sa trebuiasca sa luati taurul de coarne si sa va adresati acestui elefant urias din camera... si nu neg faptul ca atasarea si obisnuinta sunt foarte puternice dar asta este trebuie sa te pregatesti, si oricum va veni momentul in care o vreti mai mult in relatie si o sa vedeti ca nu se poate mai mult, sau mai mult de atat unul dintre voi o sa gasesca pe cineva care sa vina si sa umple golul din relatie, si atunci se schimba totul (cel putin la mine asa s-a intamplat). plus ca o sa vezi pe masura ce o sa aduni tot mai multe relatii merge din ce in ce mai bine si mai usor pana iti gasesti persoana potrivita in conjunctura potrivita, pentru ca nu este de ajuns sa fie persoana potrivita daca nu este momentul potrivit din viata pentru tipul ala de relatie. poate ca ma repet dar uite hai sa trecem un pic si intr-o nota mai vesela, dar cu substrat :
discutie intre sot si sotie:
- nu te supara pe mine dar cati barbati au fost inaintea mea?
- ok fii atent: iti place cum gatesc?
- da!
- calc si spal bine?
- da!
- casa este curata?
- da!
- in pat este bine?
- FOARTE!
- pai si tu crezi ca toate astea se invata la frecventa redusa?
asa ca... totul te pregateste pentru "the big one"
Pai sincer nimic. asa este el si o sa ramana asa mai ales din cauza distantei. ideea este ca oricat de frumos si "nobil" pare o relatie de la distanta nu merge. nu faceti decat sa va pierdeti timpul, si plus ca nu se poate numii relatie, poti sa ii spui ca este "pen friend" dar nu relatie. iti spun astea pentru ca am trecut si eu acum aproape 10 ani prin asa ceva, noi ne-am chinuit 2 ani aproape, si sincer nu pot spune ca regret dar nici nu a fost o treaba prea reusita... asa ca sa iti raspund la intrebare acum: daca nu are incredere in tine nu poti sa te izolezi in casa la varsta la care ar trebui sa experimentezi totul (respectand "normele de siguranta"), si el sigur nu o sa isi schimbe cu absolut nimic modul de a gandii, mai eles din cauza ca de cele mai multe ori astfel de crize de gelozie sunt date de faptul ca el inseala sau are cel putin asta are de gand.
PS: GO PARTY!
Probabil asa e, dar il cunosc de ceva timp si stiu ca nu e genul de baiat care sa insele, chiar daca e o relatie la distanta
Imi spune mereu " fac asta doar pentru a nu te pierde, nu vreau sa te stiu cu altii decat cu mine " :-s
Sunt cam confuza :-s
Da da da... si eu tot la fel spuneam, nu vreau sa te pierd si toate cele, dar hai sa recunoastem treaba asta cu vazutul 2 zile pe luna nu prea e relatie, adica o relatie, cel putin pentru mine, nu inseamna sa ies cu cineva 2 zile (6-7 ore) sa ne sarutam la un cico si hai acasa. adica trebuie sa petreci timp impreuna mult si de calitate ca sa vezi daca te potrivesti cu persoana respectiva. uite hai sa iti dau un exemplu: cand m-am mutat cu prietena mea acum 3 ani, a fost genial, (noi oricum petreceam peste 75% din timp impreuna) dar dupa 2 luni am inceput sa ne certam si am avut prima noastra cearta din cauza unu amarat de ibric de ceai si 2 cesti pentru ca nu erau la locul lor din cauza mea, si au mai urmat si altele dar au fost chestii si certuri pe care nu aveam cum sa le anticipam daca ramaneam asa "de ocazie" 2 zile poe luna sa ne vedem. ce incerc sa iti spun este ca nu poti sa cunosti un om doar la telefon si frecventa redusa. o relatie inseamna mult mai mult de atat. si o sa imi spui ca il cunosti bine si chestii dar nu poti sa cunosti pe cineva cat de nebun e pentru 2 cesti si un ibric pana nu ajungi in situatia aia.
Asta ase e. iti dau dreptate. Nu e de ajuns acest timp pentru o relatie, dar. pur si simplu exista senzatia aia de atasare, care e cam puternica. Pff :-s Multumesc ca ma ajuti
Off greu e
Iti multumesc, chiar mi-ai deschis ochii, in oarecare privinta
Acum am sa vad cum merge si, sper sa fie bine
Iti multumesc inca odata :*
Nu ai pentru ce... mai poftiti pe la noi :D
si inca o chestie: ai cat 17 ani? sincer chiar nu e timp pentru a suferi si a trai o relatie prea matura. fa chestii tampite de care sa iti amintesti mai apoi si sa nu regreti ca le-ai facut, live the life (si asta iti spun pentru ca uite am ajuns la 26 ani fara regrete) uite un motto pentru tine: lets do it! stii uite norvegienii au vorba: nu conteaza ce faci atat timp cat faci ceva! si cu pericolul de a suna nu stiu imbatranit sau mai stiu eu cum: frate voi nu stiti sa va distrati la 16/17/18/19 ani esti acolo sus pe val, la varsta aia eram in stare sa petrec in fiecare seara, sa dorm 2-3 ore pe noapte si sa ma duc a 2-a zi la scoala si o iau de la capat! si sa nu mai vorbim de vacante... si nu stiu dar am observat asta si la cativa veri mai mici voi nu mai stiti sa va distrati pe bune esti la varsta la care ar trebui sa fii acolo sus pe val sau in creierii muntilor fugarind ursii panda! intalneste lume noua! do stuff! ca sa ai ce sa le povestesti nepotilor (la modu` cand eram eu de varsta voastra oaaa pai eram sus pe bar in fiecare noapte dar voi sa nu faceti la fel;) viata e frumoasa atat timp cat o traiesti in conditiile pe care le impui tu! tu faci regulile don`t be a "player" be the COACH! sau ca sa ma exprim altfel: life is ours we live it our way asa zicea un mare filozof in melodia urmatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=ye24cqG8j3M
salutare tie si cititorilor nostri!
ma inclin cu respect!
Pai ideea este ca va veni momentul in care o sa trebuiasca sa luati taurul de coarne si sa va adresati acestui elefant urias din camera... si nu neg faptul ca atasarea si obisnuinta sunt foarte puternice dar asta este trebuie sa te pregatesti, si oricum va veni momentul in care o vreti mai mult in relatie si o sa vedeti ca nu se poate mai mult, sau mai mult de atat unul dintre voi o sa gasesca pe cineva care sa vina si sa umple golul din relatie, si atunci se schimba totul (cel putin la mine asa s-a intamplat). plus ca o sa vezi pe masura ce o sa aduni tot mai multe relatii merge din ce in ce mai bine si mai usor pana iti gasesti persoana potrivita in conjunctura potrivita, pentru ca nu este de ajuns sa fie persoana potrivita daca nu este momentul potrivit din viata pentru tipul ala de relatie. poate ca ma repet dar uite hai sa trecem un pic si intr-o nota mai vesela, dar cu substrat :
discutie intre sot si sotie:
- nu te supara pe mine dar cati barbati au fost inaintea mea?
- ok fii atent: iti place cum gatesc?
- da!
- calc si spal bine?
- da!
- casa este curata?
- da!
- in pat este bine?
- FOARTE!
- pai si tu crezi ca toate astea se invata la frecventa redusa?
asa ca... totul te pregateste pentru "the big one"
Ne vedem in fiecare luna. Il cunosc de mult timp, dar acum a devenit ceva mai serios, adica mai mult decat o simpla prietenie.
2 ani experienta LDR (long distance relationship)... traiesti viata si faci ce ai facut si pana al cunoastea..., ca doar pentru asta i-ai placut ))
Eu zic sa discutati deschis despre chestia asta si sa ii arati si sa il faci sa inteleaga ca nu are de ce sa isi faca griji. Ajuta-l sa aiba incredere in tine si invers, pentru ca, in caz contrar, toata chestia asta cu gelozia va duce la certuri din ce in ce mai urate. De asta zic ca trebuie sa rezolvati frumos si fata in fata. In aceleasi timp, putina gelozie nu strica, dar sa aveti amandoi incredere unul in celalalt.
Am sa incerc asta cat de curand
minnie91 întreabă: