anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, sunt împreuna cu un băiat de etnie Roma de 1 an, am cunoscut multe persoane dar el e total diferit fata de ceilalți ca el. Părinții mei nu sunt de acord cu relația, nu-mi place sa-i mint, dar acest băiat ma respecta și se comporta frumos, vorbește frumos, este total opusul la ceea ce probabil va trece prin cap când auziți de "romi" mie chiar nu-mi pasa ca e de alta etnie. Am ajuns sa nu mai rezist la tot stresul asta din partea familiei mele și vreau sa ma eliberez de aceasta piatra de pe inima. Dar nu știu cum sa procedez, in orice caz la început cel mai probabil nu o sa le convină. Am 19 ani, lucrez, sunt și la facultate. Și va rog, dacă sunteți rasiști puteți sa evitați sa răspundeți.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

In cazul ăsta, n-ai nici un motiv de stres, du-te inainte că mergi bine

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Părinții lui, mediul in care se invârte sunte pe măsura felului lui actual de-a fi?

| Roxanat2001 a răspuns (pentru sierra1):

Părinți lui sunt la fel ca și el, nu țin Tradițiile lor, sunt "romanizați" nu au nimic împotriva. In plus el și lucrează, mereu i-a plăcut sa fie pe picioarele lui.

| sierra1 a răspuns (pentru Roxanat2001):

In cazul ăsta, n-ai nici un motiv de stres, du-te inainte că mergi bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și eu am avut o prietenă de etnie rromă. Pot spune despre această fată că era de un bun simț și o educație aparte cum nu prea găsești la mulți "români".
Dacă spui că lucrezi și ești și la facultate, atunci ești independentă de părinții tăi și nu trebuie să te simțî îngrădită să renunți la relația cu el.
Nu ai precizat: părinții lui sunt de acord cu relația voastră?
Dacă da, atunci e ok.
Când părinții tăi își vor da seama că acest băiat e cumsecade, și îl vor cunoaște mai bine, atunci nu cred că se vor mai opune relației voastre. happy

| Roxanat2001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Părinți lui sunt "romanizați" cum se spune, nu tin cont de Tradițiile vechi, nu au nimic împotriva.

| ViruseZ a răspuns:

Daca iti place de el, why not! Daca si parinti lui sunt OK cu asta, si mai bine. O sa le convina si parintilor, nu au alta alegere...

| Sly a răspuns:

Vezi ca ti-a facut farmece, tiganul.