| Ana98Ana a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat iar el nu imi acorda mai deloc atentie. Este foarte ocupat... i-am spus ca vreau sa stam mai mult impreuna dar nu face nimic. Asteapta mereu sa il invit eu afara. sad Prin mesaje imi spune ca ma iubestet si tot imi promite ca va sta mai mult cu mine iar fata in fata se rusineaza si nu mai spune nimic. Cred ca ii este teama sa faca el primul pas dar ce sa fac ca sa stam mai mult timp impreuna?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Se zice că dacă cineva te iubeşte îşi face mereu timp pentru tine. E un tip ciudat, adică faţă în faţă ai zis că se ruşinează, asta înseamnă ori că e foarte timid, ori că te iubeşte atât de mult încât nu ştie ce să zică şi e frică să facă şi cea mai mică mişcare. Eu zic să discuţi serios cu el, să afli cu ce e atât de ocupat şi să rezolvaţi cum să vă petreceţi timpul mai bine şi mai mult împreună.
Succes!

| ImpotrivaSistemului a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, ti-o arata cand e alaturi de tine, nu prin sms-uri. Parerea mea e ca nu te merita, sunt o gramada de baieti care ar face multe pentru a avea o asa iubita, iar fraierului astuia nu-i pasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca tot iti spune prin sms ca te iubeste, tot asa si-ar dori sa stea mai mult in prejma ta. tot asa ar putea sa te invite el in oras, pe afara (poate situatia materiala nu-i permite, poate asta ii jeneaza sau il face mai retinut). sau mai este o alta varianta in care doar te tine de back up (nu ca ar avea pe altcineva dar, ii place sa fie insotit pe afara). vezi unde se incadreaza, sau ofera o imagine mai de ansamblu al comportamentului ca sa nu iti oferim sfaturi eronate. succes. si o zi minunata.

| Anca2999 a răspuns:

Teama sa faca primul pas..nu prea cred big grin Daca chiar te-ar iubii cum mentioneaza in sms-uri ar trebui sa o si arate..parerea mea : Decat sa te simti singura intr-o relatie mai bine sa fi singura. Nu se stie cine apare. big grin

| lolz1 a răspuns:

Parerea mea e ca daca te iubea ti-o spunea si invata nu doar prin mesaje!
Eu spun sa nu te atasezi prea mult de el, sa nu cumva sa ai de suferit.
P.s : inteleg ca-l iubesti dar asta e parerea mea.

Te pup si ai grija ce faci! :*

| aVicii a răspuns:

Mda ii fricos, intreaba-l tu daca vreti sa fiti impreuna

bafta!

| Ingerasulinocent a răspuns:

El se ascunde de tine, deoarece trece printre primele simptome ale faptului ca este indragostit. Trebuie sa ii acorzi putin timp. Probail ca nu vrea sa va intalniti pentru ca ii transpira palmele, se inroseste la fata cand e cu tine. Trebuie sa te duci sa discuti cu el si sa vezi care e problema. Indiferent ce este fii alaturi de el.

| Dogyyy a răspuns:

Poate te inseala.

| Anuta2012 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti serios cu el, sa il intrebi daca te mai iubeste. Nu sa lasi asa, asa iti faci rau singura... Ar trebui sa stii adevarul ca sa nu suferi mai mult dupa.

| jorjan a răspuns:

Daca nu merge nici o metoda desparte-te de el si vei vedea ca e mai bine si nu te amagesti. Na asta e parerea mea vei gasi pe cineva care sa te puna pe tine pe primul plan si sa iti acorde toata atenta.