| Roxelle a întrebat:

Sunt in clasa 5 si ma cheama Roxana. Imi place mult un baiat din clas 7. dar el are prietena pe colega mea Melania. Dar imi place asa de mult de el... vreo idee? De cate ori vb c el p mes nici nu ma baga in seama, dar daca suntem la scoala e total diferit...of...As vrea sa fiu cu el mai mult decat sa am prieteni (si pana acu tot ce era mai important pentru mine era sa am prieteni)! Pe el il cheama Cretu Lucian (noi ii spunem Luci sau Cretu) El e frumos, sh dragut... o idee? va rog mult...

Răspuns Câştigător
| Edy1995 a răspuns:

Daca are o prietena... deja totul e foarte clar. Sa te bagi intre ei nu este deloc bine mai ales ca prietena lui e si prietena ta. Sfatul meu e sa astepti sa vazi cum decurg lucrurile intre ei. O prietenie ca asta (mai ales ca sunteti mici) nu dureaza prea mult (depinde de fiecare in parte). Un prieten bun nu il dai pe un iubit, sa stii ca nu merita pretul, mai ales daca o sa decurga ceva prost intre tine si iubitul tau si va veti desparti. Prietenul iti este aproape la bine si la rau, dar daca te desparti de iubitul tau veti incerca sa va evitati mereu! sfatul meu este sa astepti, si poate gasesti pe cineva mai bun care nu are o prietena! Mult succes si sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| NuImiPunNume a răspuns:

Pooi! avand in vedere ca si eu sunt in clasa a 5a iti dau un mikk sfatt. tu faci doar daca vreii! Parerea mea esste ca daca el nu te place sau nu te iubeste [nu te supara ca zic] nu poti sa incerci pana la nesfarsit! Mai bine il lasi sa isi traiasca viata si stai cu prietenele tale! PRIETENIE ESTE CEL MAI FRUUMOS LUCRU DIN LUME!

| RaduManole a răspuns:

Da...si eu sunt in clasa. a 5-a .bine.eu sunt baiat - stii.tu vrei sa fii cu el da? dupa mine asta inseamna sa o lase balta pe colega ta - bine-sunt de acord - dar te-ai gandit vreodata ca daca o va lasa asa pe ea--te va lasa si pe tine cand vede pe una mai frumoasa? in fine - poti sa incerci daca vrei - stii - si mie mi s-a intamplat acelasi lucru - exact asa gandeam si eu - mi-a iesit, doar ca apoi mi-am dat seama cat de ___ era fata - dar bine - eu nu il cunosc pe baiat - poate e de treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz ca te intreb, dar din ce oras esti? Mi se pare cunoscut numele...

| DJBlade69 a răspuns:

Nu are rost efortul!
O sa iti pierzi un prieten foarte bun!
Apropo: Nu este ultimul baiat din lume! Deci...