Draga Flory6878, esti baiat sau fata?
Dupa nickname esti fata... si posibil lesbi, sa inteleg?
Păi Flory poate sa vina de la Florin, am o cunoștință Florin și tot Florin ii se zice.
Poate sa vina... dar uite ca eu nu am intalnit nici un Florin care sa accepte vreodata sa fie strigat precum fetele "Flory".
Acum 51 minute | AnaMaria50 a răspuns:
Draga Flory6878, esti baiat sau fata?
Dupa nickname esti fata... si posibil lesbi, sa inteleg?
Draga AnaMaria, afirmata lui Nelly15 e sustinuta de faptul ca autorul intrebarii s-a articulat singur la masculin "și sunt coordonator".
Ce tot bati campii?
Nu imi e clar ce inseamna "boboaca ta". Cand am fost in liceu eu am organizat balul in toti cei 4 ani, dar nu am prezentat eu. Aveam o echipa cu care lucram si care era compusa din elevi din ani mai mari. Nu m-am "bagat" pe boboace pentru ca, cu exceptia clasei a 9-a, aveam o prietena "extraordinara" exact cum zici Presupun ca vei lucra cu ea pentru organizare.
Iti arati interesul pentru ea dar fara sa o agresezi. Ii faci complimente, poti chiar sa ii spui ca arata foarte bine. O lasi sa inteleaga ca esti incantat sa lucrezi cu ea. O privesti in ochi pentru cate o clipa si ii zambesti. Daca se poate, o atingi usor pentru o clipa pe brat sau pe antebrat. Faci glume de bun gust, o faci sa rada. Cand e ziua cea mare ii oferi o floare cand o vezi. Daca aveti intalniri pentru organizare sau repetitii, poti sa ii oferi si atunci cate una. Daca vrei sa o impresionezi, in ziua cea mare in loc de o floare ii poti oferi un buchet deosebit, de la una din florariile de lux. Pentru un baiat florile sunt o chestie de 2 lei, dar pe fete le impresioneaza. Te oferi sa o conduci acasa (poate chiar cu un taxi) si la despartire ii spui cat de bine te-ai simtit cu ea si cat de mult iti place sa lucrati impreuna. Fii atent cum reactioneaza in astfel de momente, s-ar putea sa iti iasa de primul sarut.