Draga Andreea. Tu faci foarte bine pentru ca ne destainui si noua ceea ce se intampla cu tine. Asta, deparece te mai usurezi putin (ca sa spun asa) psihic. In legatura cu faptul ca nu ai luat decat 7 asta nu ar trebui sa fie o fapta de incriminat. O spun deoarece si eu am fost la un liceu de conta inalta am luat si 6 si 7. Nu o spun pentru a te incuraja dar mediile in general se ridica (cu foarte mare greutate din pacate) iar acest lucru nu ar trebui sa deranjeze atat de mult. Zile proaste are tot omul. In legatura cu conduita familiei tale nu am ce sa obiectez deoarece fiecare familie are statutul ei ca sa zic asa, dar...asta nu inseamna sa fortezi un copil peste limita lui de asimilare. Sper sa ai o foarte buna intelegere cu ai tai in continuare mai ales ca sosesc sarbatorile si curaj in ale spune despre nota. Pot sa ia mai mult decat de obicei? Bafta si poti sa ne mai tii la curent.
Mersi
Nu ai pentru ce Andreea. Oricand poti sa ne mai intrebi ceea ce vrei. Este optiunea ta.
Pedeapsa pe care tu o banuiesti ca o vei primi e una blanda. Sa fi vazut ce pedepse primeam eu. Asa ca nu te mai plange si pune mana pe carte, ca asta e singurul lucru de facut la varsta ta
Adică vrei sa spui ca un copil trebuie ținut doar cu cărțile si caietele in fata. Fara pauza, fara ieșiri cu prietenii, etc eu cam asta înțeleg de aici.
Spune-i adevarul iar daca-ti mai zice ceva zii ca-i urasti, mai bine nu erai fata lor sau mai bine 7 decat(un nume care a luat o nota mai rea) Mult noroc
Ei spun ca nu-i interesează ce note au luat alții
Atunci spune-i ca ti-ai dat interesul cat ai putut.
Nu merge treaba asta la părinții mei.
Mai bine nu mai raspunde la categoria Familie si relatii.E mai bine pentru toata lumea.