Ciudat faza ca'i place o fata dn clasele 1-4.nu e mica? Poate ca te place numai ca daca tu nu l'ai prea bagat in seama vrea sa te trateze la fel.acum ca sunteti intra 8 spune'i pentru ca apoi cine stie daca o sa mai poti. poate o sa te gandesti ca n'ai facut-o sh km ar fi fost.incearca!
Cum adica lui ii place de o fata din clasele 1-4
Pai ce are :o
Din cate spui tu cred ca si el te simpatizeaza, dar din gesturile astea nu prea poti sa ti faci mari sperante, adica nah... a fost un mod de ati multumi pentru ca l ai ajutat, poate a facut asta doar pentru ca asa e el mai indraznet si se comporta asa cu fetele, sau poate din alt motiv tu stii mai bine... daca cu tine se comporta intr un fel si cu altele in alt fel
eu as zice sa vorbesti cu el ...pe mess sau. unde ai ocazia si sa `l tragi putin de limba, daca vei vorbi mult cu el e imposibil sa nu se dea de gol, daca ii place de altcineva sau daca ii place de tine
BaFta:*
Cum naiba sa-i placa de una din clasele 1-4, cel mai bine e sa-l intrebi direct sa nu comva tu sa iti faci iluzii si el doar sa te considere de treaba, pentru ca asa sunt eu cu un baiat suntem aproape bff, insa nu ne placem(in sensul ala)
Spune-i ce simnti in fata! Sau daca nu poti daca iti este rusine.Suna-l sua vb cu el pe mess.Cred ca ar fi bine sa ii spui ce simnti pentru el, dar ai grija cum ii vei spune...
SUCCES!
1)Nici un baiat intreg la minte ar da o fata de clasa 1-4 pe una de a 8-a sa fim seriosi
2)Vezi tu el iti poate citi gandurile...Asa ca daca iti place de el trebuie sa i-o arati.
Mult Succes.
Imi pare rau de confuziile pe care le-am cauzat in intrebarea precedenta.Lui ii place de o colega de-a mea cu care o fost si in clasele 1-4 si de care eu placut atunci. Dar va multumesc foarte mult de mesaje.