| maduka2010 a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a si am si eu o problema ca toate fetele:baietii.Am in clasa un baiat de care imi place multhee hee. In clasa a 5-a ii placea de mine. L-am intrebat daca ii place de cineva din clasa si am enumerat toate numele de fete din clasa cu exceptia meabig grin. El a spus ca ii place de cineva din clasa da la toate a spus nu.Merem intra in vorba cu mine, ma privea in ore cum scriu, chiar imi spunea sa il pup.Tot insista dar el nu avea curajul.Eu eram cam timida pentru ca nu am mai fost cu nimeni pana atunci. Mie atunci nu mi-o tare placut dar dupa aia ...nu stiu... mi s-a parut simpatic si tot mai mult. A trecut un an, dupa care nu s-a mai comportat asa cu mine.Acum,in a 8-a s-au intamplat multe cu el. O data s-a jucat cu mine si m-a luat in brate, o data m-am ciocnit de el si m-a imbratisat si o data m-a imbratisat ca l-am ajuta la teza de la romana sa ia 9. A fost asa de fericit ca a luat 9 dar eu ca m-a pupathee hee. El ii tipul de baiat indraznet, frumos, glumet, un pic de baiat rau combinat cu baiat de treaba.Eu cred ca lui ii place de o fata de care ii placea si inainte, o fata din clasele 1-4. Vorbeste cu ea pe mess si la telefon.
V-am povestit cam tot.Stiu ca ii multbig grin, dar va rog din suflet sa imi raspundetilove struck:X.
Nu am vrut sa ii spun sa nu imi zica ca gata, ai avut sansa, m-ai pierdut. Dar tot cred ca simnte ceva pentru minebig grin.Cred ca il plac doar pentru ca acum ma trateaza cu indiferenta si pentru ca ii o provocare. Ajutati-ma va roog!love struck
PS:Nimeni nu stie ca il plac.Nu am vrut sa se afle.

10 răspunsuri:
| Maddu a răspuns:

Ciudat faza ca'i place o fata dn clasele 1-4.nu e mica? Poate ca te place numai ca daca tu nu l'ai prea bagat in seama vrea sa te trateze la fel.acum ca sunteti intra 8 spune'i pentru ca apoi cine stie daca o sa mai poti. poate o sa te gandesti ca n'ai facut-o sh km ar fi fost.incearca!

| aniriiiiii a răspuns:

Cum adica lui ii place de o fata din clasele 1-4straight face

Pai ce are :o

Din cate spui tu cred ca si el te simpatizeaza, dar din gesturile astea nu prea poti sa ti faci mari sperante, adica nah... a fost un mod de ati multumi pentru ca l ai ajutat, poate a facut asta doar pentru ca asa e el mai indraznet si se comporta asa cu fetele, sau poate din alt motiv tu stii mai bine... daca cu tine se comporta intr un fel si cu altele in alt fel thinking

eu as zice sa vorbesti cu el ...pe mess sau. unde ai ocazia si sa `l tragi putin de limba, daca vei vorbi mult cu el e imposibil sa nu se dea de gol, daca ii place de altcineva sau daca ii place de tine happy

BaFta:*

| DeathTheKid a răspuns:

Cum naiba sa-i placa de una din clasele 1-4, cel mai bine e sa-l intrebi direct sa nu comva tu sa iti faci iluzii si el doar sa te considere de treaba, pentru ca asa sunt eu cu un baiat suntem aproape bff, insa nu ne placem(in sensul ala)

| Kqzu97 a răspuns:

Fix aceeasi "problema"am si eulaughing

| BlueBird a răspuns:

Ii pedofil baiatul ala laughing?

| Brunetha_8643 a răspuns:

Spune-i ce simnti in fata! Sau daca nu poti daca iti este rusine.Suna-l sua vb cu el pe mess.Cred ca ar fi bine sa ii spui ce simnti pentru el, dar ai grija cum ii vei spune...

SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva te refereai ca ii place de ea inca din clasele 1- 4?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu is in situatia asta da la baiatu meu draga nu-i pl de una din 1 4 de una din alta cls aia urmeaza sa se mute si dupa aia intru in miscare

| andThatsHowIMetYourMother a răspuns:

1)Nici un baiat intreg la minte ar da o fata de clasa 1-4 pe una de a 8-a sa fim seriosi
2)Vezi tu el iti poate citi gandurile...Asa ca daca iti place de el trebuie sa i-o arati.
Mult Succes.winking

| maduka2010 explică:

Imi pare rau de confuziile pe care le-am cauzat in intrebarea precedenta.Lui ii place de o colega de-a mea cu care o fost si in clasele 1-4 si de care eu placut atunci. Dar va multumesc foarte mult de mesajelove struck.