Intr-un fel,parintii au dreptate,pentru ca acolo vei face cu adevarat scoala,care-ti va asigura intrarea oriunde. Gandeste-te ca au fost destule cazuri,cand copiii si-au schimbat "obtiunea",in anul patru, trimestrul al doi-lea. Ce te faci, daca vei dori atunci sa mergi la teatru? Te va mai ajuta liceul economic?
Ar trebui sa te gandesti bine inainte de a face acest pas.Ar trebui sa le explici parintilor tai unde doresti tu sa mergi. poate mai tarziu o sa iti para rau daca faci o alegere gresita.
Mult succes in continuare!
Aceeasi problema o aveam si eu pana am facut'o pe mama sa inteleaga ca eu ma voi duce 4 ani la scoala si nu ea! Fa ce iti place tie! sa se informeze mai mult parintii tai pentru ca la economic ai n posibilitatibafta...si fa ce iti place
Daca nu ii poti convinge pe parintii tai, du-te la chimie biologie ca acolo faci toate materiile si poti merge la aproape orice fac. dar daca vrei economie du-te la mate-info FUNDA?
Daca nu reusesti sa o scoti la capat cu parintii tai si spui ca vrei la facultatea de finante banci, mergi la mate-info. Dar nu se stie, poate pe parcursul liceului te vei razgandi in legatura cu facultatea.