Oare baiatul asta simte ceva pentru tine sau ai fost doar o atractie? ceva trecator? ar trebui sa vb cu el direct fata n fata si sa i zici concret daca vrea are de gand sa intemeiati o relatie sau se joaca asa cu tine, ii e rusine cu tine de nu merge prin oras de te evita asa nust eu asa as face as vb si as vedea ce planuri idei are
Pai poate ca el nu isi doreste sa te vezi cu el in public sau poate nu vrea o relatie asa de apropiata dar mai bine il intrebi daca chiar vrea sa aveti o relatie , apropo, si eu am intrare gratis la paradis :*
Tu crezi ca te iubeste si poti sa ai o relatie cu el? Dupa mine o relatie sebazeaza pe iubire si intelegere reciproca! Nu m`as cupla cu cineva care ma refuza si ma respinge si pe care as putea sa il pierd daca ma deplasez cateva saptamani! Asa ca mai discuta cu el si incearca sa vezi cu adevarat ce fel de persoana e! Cine stie poate descoperi de ce te-a respins!
Ciao! scuze ca o sa spun asa direct... daca el nu a obtinut ceia ce vroia cand v-ati intalnit ( sper sa iti dai seama la ce ma refer), si-a pierdut interesul fata de tine... ACUM gaseste scuze si motive sa nu va prea vedeti, intalniti etc. nu te merita!
Păi ai putea să îl întrebi dacă te mai place sau nu.
Dacă zice da încearcă să depăşeşti ruşinea dacă chiar vrei să fii cu el.
Sau dacă zice că te place întreabă-l dacă nu are o altă prietenă.
Sper totuşi să fiţi împreună şi să îţi fi fost de ajutor sfaturile mele.
Fundă?
Pai am mai avut o discutie, si i-am zis ca nu vreau sa astept la nesfarsit si eu incep sa il plac si daca nu e reciproc sa imi spuna. Si a zis ca este reciproc dar nu ma cunoaste bine inca si nu stie ce imi poate capu.