Fii cat mai sociabila, prietenoasa..si incearca sa faci impresie buna..inearca sa te bagi in seama..ca sa fii populara si cu tupeu
Oh, draguta de tine! Uite, apeleaza de pe telefon GRATUIT aici: http://www.telefonulcopilului.ro/.
Esti foarte receptiva. Eu nu mi-am dat seama de asta, multumesc ca mi-ai atras atentia.
Cu drag, deci tu esti barbat iar eu femeie? Sau invers? ^^ Nu prea conteaza, nu? Suflete.
In privinta mea e sigur, dar la tine nu stiu ce sa zic, movul din fotografie, numele de utilizator, toate astea te cam dau de gol. Daca vrei sa arati ca esti sexul tare schimba-ti culoarea.
Tu nu vezi ca la fotbal arbitrii sunt imbracati in roz?
Mai intai trebuie sa fii receptiv, adica sa fii atent la ce vorbesc ei si sa-ti spui parerea fara jena. Fii atent la ceea ce le place lor nu la ce nu le place ca risti sa te certi cu ei, si vrem sa ne imprietenim, nu?
Stai pe langa ei atat cat esti discret, asculta-le conversatiile (acuma eu nu vreau sa fac din tine un agent secret ) si intra in conversatie.
Cuiva ii plac masinile, daca iti plac si tie, ridica vocea. Si mie imi plac.
Poti sa incepi prin a le pune intrebari legate de teme, dar sa nu o tii intr-una cu asta ca devii plictisitor. Bafta. N-au cum sa nu te placa.