Eu te sfatuiesc sa lasi deoparte egoismul si sa fiti doar prieteni. Am trecut si eu prin asa ceva si nu a fost ceea ce ma asteptam in final? S-a stricat o prietenie de 4 5 ani plus 2 de relatie. As fi dat orice sa nu fi fost cei doi ani de relatie pentru a fi din nou acei prieteni.
Faptul ca acum va spuneti multe nu asa va fi si in relatie, libertatea va fi alta, multe se vor schimba, sfatul meu, lasó as cum e acum.
Esti in friend zone, cel mai greu se iese din friendzone, dar eu consider cel mai important pas, daca vrei sa ai o relatie pe lunga durata. Pur si simplu poti ieshi din friendzone dar iti va fi greu deoarece te vei simti incomfortabil, pentru un timp inca il vei vedea si u pe el si el te va vedea pe tine ca un/o amic(a). Fii mai indrazneata, spune-i ca vrei ca relatie dintre voi 2 sa se schimbe, sa nu fie doar una de prietenie, dar repetai asta ca o sa uite.
Mai pe placul lui nu poti fi, esti asa cum esti nu te poti schimba peste noapte.
Daca nu vrei sa ii zici asta din prima, ca il placi, ia-l usor si arata-i asta prin fapte, daca ieshiti in grup mai multi prieteni, stai mai mult pe langa el ( imagineaza-ti situatia aceea romantica cand unul din voi adoarme pe umarul celuilalt ) chestii de genu asta ar trebui sa va apropie, ba chiar s-ar putea ca un asemenea eveniment sa va declare iubiti.
Oricum dupa cum zici tu ca el, se simte mai bine in preajma ta decat in prezenta altor fete, o sa-l pierzi foarte greu, e foarte probabil ca el deja sa te placa si u sa nu stii.
Shy eu am aceeasi problema.Deci...Intr-o pauza il iei deoparte si ii zici:Auzi? Vreau sa stiu pentru ca ne intelegem asa de bine, ma placi ca pe o amica sau pe o prietena?
Fii mai mereu in preajma lui, vorbestei frumos, fa'l sa vada ca iti place de el si cand e momentul potrivit ii spui ce simti
Eu cred ca si el te place dar nu a avut curaj sa te intrebe direct daca si tu il placi sau nu.eu zic sa faci tu primul pas si sa il intrebi daca iii place de tine... kk