| bubulina_4957 a întrebat:

Sunt in clasa a12a. Cu un coleg (nou) ma inteleg f bine, radem mereu etc. Mi-a zis intr-o zi pe mess ca lui ii place ca sa intelege bine cu mine, ca el nu prea se intelege cu fetele, numai ca eu sunt mai baietoasa si probabil d-aia. nu se referea ca sunt baietoasa in adevaratul sens al cuvantului ci asa ma de gashca, a zis ca sunt draguta si feminina dar sunt genul de fata care se intelege mai bine cu baietii (ceea ce este adevarat). Mie imi place un pic de el, cum as putea sa devin mai pe placul lui, adica sa nu ma mai vada numai ca pe o amica? mersi

Răspuns Câştigător
| dracusoru24 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa lasi deoparte egoismul si sa fiti doar prieteni. Am trecut si eu prin asa ceva si nu a fost ceea ce ma asteptam in final? S-a stricat o prietenie de 4 5 ani plus 2 de relatie. As fi dat orice sa nu fi fost cei doi ani de relatie pentru a fi din nou acei prieteni.
Faptul ca acum va spuneti multe nu asa va fi si in relatie, libertatea va fi alta, multe se vor schimba, sfatul meu, lasó as cum e acum.

4 răspunsuri:
| DragonFLoW a răspuns:

Esti in friend zone, cel mai greu se iese din friendzone, dar eu consider cel mai important pas, daca vrei sa ai o relatie pe lunga durata. Pur si simplu poti ieshi din friendzone dar iti va fi greu deoarece te vei simti incomfortabil, pentru un timp inca il vei vedea si u pe el si el te va vedea pe tine ca un/o amic(a). Fii mai indrazneata, spune-i ca vrei ca relatie dintre voi 2 sa se schimbe, sa nu fie doar una de prietenie, dar repetai asta ca o sa uite.
Mai pe placul lui nu poti fi, esti asa cum esti nu te poti schimba peste noapte.

Daca nu vrei sa ii zici asta din prima, ca il placi, ia-l usor si arata-i asta prin fapte, daca ieshiti in grup mai multi prieteni, stai mai mult pe langa el ( imagineaza-ti situatia aceea romantica cand unul din voi adoarme pe umarul celuilalt ) chestii de genu asta ar trebui sa va apropie, ba chiar s-ar putea ca un asemenea eveniment sa va declare iubiti.
Oricum dupa cum zici tu ca el, se simte mai bine in preajma ta decat in prezenta altor fete, o sa-l pierzi foarte greu, e foarte probabil ca el deja sa te placa si u sa nu stii.

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Shy eu am aceeasi problema.Deci...Intr-o pauza il iei deoparte si ii zici:Auzi? Vreau sa stiu pentru ca ne intelegem asa de bine, ma placi ca pe o amica sau pe o prietena?

| kolcov a răspuns:

Fii mai mereu in preajma lui, vorbestei frumos, fa'l sa vada ca iti place de el si cand e momentul potrivit ii spui ce simti big grin

| flavyus a răspuns:

Eu cred ca si el te place dar nu a avut curaj sa te intrebe direct daca si tu il placi sau nu.eu zic sa faci tu primul pas si sa il intrebi daca iii place de tine... kk