| Andreeaioan115 a întrebat:

Bună,sunt in depresie!
Ma gândesc mereu la el, inima mea nu renunță la el. Sufăr timp de 7 luni după o persoana care nu dă nici 2 bani pe mine! Sunt consumată

Răspuns Câştigător
| Rihanna20B a răspuns:

Dacă chiar e asa înseamnă că nu e potrivit pentru tine. Îți recomand să nu te schimbi pentru el și să ieși mai mult pe afară. O să dai de acel băiat special. Sunt sigura că există cineva pentru tine. Hai cu curaj!
Dacă te ignora e doar un prost care profita de fiecare fata. (nu ma supăr dacă îmi dai fundă)

75 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru DarthNiger):

Deocamdata simptomele sunt depresive chiar daca n-ar fi boala in sine. Daca starea asta dureaza mai mult de 2-3 saptamani, s-ar considera depresie, asta scrie si la carte de fapt.
Depinde de sensibilitatea psihica a fiecaruia, poti face o depresi ca te certi cu iubitul sau iubita, des se intampla, nu stiai?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Da, aici în răspunsul tău este esențial acel - să vrea-. Cu voința îți poți controla suferința. Asta dacă vrei.

| StrongHeart a răspuns (pentru Mosotti):

Eu imi sustin parerea,frumusetea pleaca din interior,daca esti bine psihic, spiritual se vede pe fata ta, se vede in detaliile mici, daca dimpotriva esti posomorat si trist, la fel, se vede.Cum nu depinde de ea ca sufera? Ea singura isi face filme urate, ganduri si drame interioare, ea singura isi aduce mereu aminte ca il iubeste si ca ea nu o iubeste inapoi, si pe cine, pe unu pe care il doare in cot de sentimentele ei, pai atunci de ce ne mai miram? Daca dupa 7 luni inca nu a realizat ca ala nu era omul potrivit pentru ea,atunci e vina ei.Ori inveti din trecut ori esti condamnat sa-l repeti.
Daca cineva isi bate joc de tine,o iei ca pe o lectie,devi mai dur,mai exigent cu tine,mai matur nu lasi chestia aia sa te doboare.
Si noi nu ar trebui sa incurajam slabiciunile,ar trebui sa le spunem adevarul si sa le spunem sa lupte, nu ca e ok sa stea in depresie, depresia nu e o stare naturala, oamenii sunt fiinte sociale, nu e natural si nici sanatos sa plangi dupa trecut, cand el nu exista decat in mintea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Am vorbit cu ea și spunea ca ala ii spune doar bună, nici nu o baga în seama

| Andreeaioan115 explică (pentru Mosotti):

Eu am trăit o viața întreaga singura și m-am atașat enorm de aceasta persoana. Sunt antisocială!

| Andreeaioan115 explică (pentru anonim_4396):

Acum nu vorbește deloc cu mine!
I-am zis ca îl iubesc și a dispărut.

Deci mi-a dat papucii din cauza aspectului fizic.Ideea este ca eu nu mă mai pot accepta pe mine. Acest om m-a traumatizat psihic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Dă-l în colo. Viata merge înainte, îți găsești tu un băiat mai bun care te va iubi asa cum ești tu cu rele, cu rele, ca bune nu ai.scuze dar între o găină și tu nu știu cine e mai smart, acum înțeleg de ce nu te baga nimeni în seama ca ești idioata nu ca ești urata. Ar trebui sa mergi la un psiholog sa îți faci test IQ pari a avea retard mintal. Nici eu nu s deștept dar ca tine om mai prost jur dacă am văzut in viata mea. Nici măcar nu ști sa faci difereta între asocialitate și antisocialitate, mergi naibii la psiholog și nu mai pierde vremea de pomana sa vezi de ce ești asociala, poate ai schizofrenie cine știe. Pocăiește te, dacă simți ca ești pierduta.

anonim_4396

Uita-te în poola mea ce frumoasa ești! cum poți sa spui ca din cauza asta? E clar! Suferi de schizofrenie! Tu realizezi câte fete ar vrea sa arate ca tine? Dacă tu ești tipa din poza ești frumoasa foc dar ești nebuna jur, ai realitatea distorsionata.

Pai tu nu ma cunosti in real! Am nasul urât din profil. Crede-mă!

anonim_4396

Ti se pare ție!

anonim_4396

Pune o poza recenta sa vedem. Nasul urat se poate corecta

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

Asta se întâmplă fiindcă bărbații creează mai des obsesii decât femeile, fiindcă ei se cred prea buni și când suferă o despărțire accepta mai greu. Femeile cred ca se resemnează mai ușor dar asta rezulta și un psihic mai sănătos

Pai doar prin operație estetică. De aia ăla m-a lăsat.

anonim_4396

Ca ești troll de aceea poate.

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Am observat ca sunt genul posesiv, poate si pentru ca mi-am iubit mult mama si ea pe mine, mereu ma referam la ceilati frati cu fraza mama mea

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Nu poti controla cu vointa! Tot suferi. Ce bine era sa fie cum zici.
De parca ea nu vroia sa scape, n-a putut. Altfel nici nu mai ajungea sa puna intrebarea aici, sau problema daca nu e intrebare.
Poti sa treci peste daca e ceva mai slab, dar nici atunci nu scapi, doar ca suporti mult mai usor treaba.

| Mosotti a răspuns (pentru StrongHeart):

Ce zici nu nu se verifica in real, ce zic eu da, toti au ochii dupa aratosi sau aratoase! Toti isi fac probleme cand ies undeva sa arate bine, nu ce e interior, ca unii au si interiorul ok este bonus, sigur, si sunt preferati fata de aia doar frumosi si goi pe dinauntru.
Si normal ca aia plini pe interior sunt oameni de calitate.
Asta e, ca iti place sa te minti, este altceva.

Cand au probleme de interior am zis, nu-si fac probleme, cand au probleme fizice, ii ia toate alea de rusine sa se prezinte in societate.

Nu depinde de ea, iti zic eu, n-ai trecut prin asta si nu sti, sau daca ai trecut, ai trecut prin ceva mai slab si ai trecut mai okey peste.

E sensibila psihic, asta clar, altfel gandea ca tine si ca mine, ca si eu gandesc tot ca tine, dar nu pot fi subiectiv ca nu e corect.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai! Sufera ca nu o baga in seama, a zis f bine.

| Mosotti a răspuns (pentru Andreeaioan115):

Inteleg f bine, inteleg ce simti si ca nu depinde de tine ce simti, te-ai atasat tare, ca nu ai avut si din alte parti partea sufleteasca.

Normal, ca nu te iubeste, nu te place., de aia a disparut, ca sa nu-l mai bati la cap la o adica. Daca tu esti cea din poza, arati destul de okey.

Normal ca ti-a dat papucii din cauza aspectului fizic, am zis si ma repet, fizicul e proba eliminatorie oricat s-ar minti multi ca nu e.
Si tie iti plac baietii aratosi, si precis acesta asa arata, arata destul de atractiv, altfel nu-l iubeai.

Insa facand abstractie de suferinta care o ai fara sa vrei, trebuie sa te accepti, asta depinde de tine.
Asta esti si gata, ce sa faci? De ce sa nu te accepti doar ca nu te-a acceptat ala.
O sa fie n baieti care te vor accepta, iti zic eu. Asta daca arati ca in avatar! Daca arati f naspa si nu esti cea din poza, atunci ce sa zic, ghinion.

Ideea este ca nu îmi place nasul meu din profil. Am simtit ca el nu s-a simțit atras de mine din cauza aspectului meu fizic și mi-a zis la final ca i-am fost doar o surioară. Acum el este intr-o relație cu o fată super frumoasă și ii oferă flori, normal că mă doare.Mă simt ultimul om!

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

E o prostie sa te ghidezi doar emotional, d-aia suntem inzestrati si cu ratiune, sau ar fi trebuit ca toti sa avem.

Nasul tau il vad ca orice nas, dar na, daca tu asa te vezi nu stiu ce sa zic. Oricum am zis, trebuie sa te accepti asa, ca n-ai alta cale.
Normal ca din cauza fizicului nu te-a vrut, insa nu ca ai arata rau, ci ca nu esti genul lui! Sunt fete f frumoase care nu ma atrag la figura de exemplu.
Adica din 10 aratosi, poate sa te atraga doar 1-2 la figuri, restul nu.
Deci poti presupune gresit.

El e aratos, asa e?

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Emotionalul bate ratiune de multe ori daca are o intensitate prea sus. Eu sunt ca tine, la mine ratiune domina insa din cauza ca emotionalul nu a fost destul de sus, insa inteleg ca altii nu-s asa!
Nu ma refer la depresie, ca aia m-a dominat fara sa vreau, zic inainte in relatiile cu oamenii.

Da arată foarte bine! Și întodeauna mă simțeam inferioară lui.

Ideea este ca doar cu el mă simțeam fericită! Acum nu prea am motivație pentru nimic, am doar gânduri negative.

Da, apropo de ce zicea StrongHeart, vezi ca se verifica ce zic, ca fizicul e primordial?! Ce zice el cu interiorul e vrejaeala, ca daca nu arata bine, nu te uitai la el, nici nu te mai interesa ce are in interior.
Ca dupa frumusete avea si alte calitati era altceva, le apreciai, dar fara fizic nu te indragosteai de el nici sa vrei.

Da, inteleg f bine. Asta e, ce sa zic.