Dacă chiar e asa înseamnă că nu e potrivit pentru tine. Îți recomand să nu te schimbi pentru el și să ieși mai mult pe afară. O să dai de acel băiat special. Sunt sigura că există cineva pentru tine. Hai cu curaj!
Dacă te ignora e doar un prost care profita de fiecare fata. (nu ma supăr dacă îmi dai fundă)
Ideea este ca îmi plăcea enorm sa vorbesc și virtual cu el! Trecea plictiseala. Da, sunt perfect de acord cu tine. El nu m-a dorit nici ca pe o aventură.
Pai daca erai si treceai prin ce trece fata asta, nu mai ziceai ca ratiunea domina emotionalul.
Da, sti chestiile astea cu mandria, dar nu poate trece peste, asta e.
Asa e ea.
Am zis, poti trece peste cand esti mai tare psihic si suferinta e mai slaba.
E ca la foame, daca nu ai foame si pofta cine stie ce zici "aaa nu merita pentru 10 minute de gust sa iau 4000 Kcal", deci ratiunea merge.
Cand ai o pofta din aia rupere de ceva, nu mai ti tu cont de kcalorii, ca e prea intensa treaba.
Da, nu te-a placut ca nu esti genul lui, pe pariu ca alti baieti te-ar place.
Aici nu e vorba de de atractivitate e ceva mult mai atractiv la o persoana când este deja intr-o relație, că poate să fie o persoana atractiva fizic dar antisocială și fără gagic sau gagica, iar atunci nu mai e așa dorita de sexul opus.
Câtă vreme nu mai încearcă și nu ii mai vrea atenția, asta o face sa se îndrăgostească de el, pentru că o ignoră, că dacă ar iubi-o și ar fi drăguț cu ea, i-ar dispărea lipsi suferința aia.
Mulți care sunt in depresie sunt foarte egoiști, vor sa fie totul a lor și când nu e, se bosumfla. Ar trebui să accepte și să treacă peste, să-l ierte dar aici îți trebuie voința. Nu e așa ușor precum spui.
Nu ai inteles! Am zis ca daca fizicul trece ca proba, conteaza daca e antisocial, daca nu e, daca are caracter sau n-are, insa initial pana sa se afle astea atrage priviri si altele. Fara sa cunoastca astea, atrage, multi sau multe ar vrea sa fie cu acea persoana. Ca afla dupa aia ca n-are astea, e altceva.
Daca nu trece proba fizica, nu mai conteaza celelalte si daca le are.
Ti se pare tie prosteasca, dar nu e, aia este, vine de la sine si e nasoala suferinta aia.
Inseamna ca nu ai trecut prin asta.
Asa cum nu inteleg nici eu cum aia cu schizo nu se prind ca e iluzie ce vad si aud, cum nu inteleg de ce copiii sunt asa importanti pentru parinti, n-am trecut prin asta si mi-e f greu sa simt notiunea, sa inteleg cum e posibil.
N-am suferit niciodata din dragoste, daca n-am suferit cand eram copil/adolescent si emotional eram instabil si praf, acum ca sunt barbat sunt 0 sanse sa se intample, cand am psihicul betonat si stau bine pe ratiune. D-aia mi se par ciudate suferintele astea, hai inteleg o perioada sa suferi putin dar cand e exagerat deja nu e ok. Aici nu mai e vorba de suferinta, e ceva morbid sa plangi dupa unul non-stop, inseamna ca are mult timp liber, daca ar munci ar durea-o in... de el
Mai fetelor,da,repede va consumati si voi! Citeste,danseaza ( chiar si prin casa!),bucura-te de viata! Si suferinta,este tot o forma de dragoste.dar, trecatoare!(in acest caz)
A te îndrăgosti este un verb reflexiv, iar a iubi este un verb tranzitiv!
In acest caz, fiecare trebuie să-şi înveţe propria lecţie, nu poţi trăi personal toate experienţele lumii..Nu realitatea ne aduce suferinţă, ci modul în care o interpretăm.
Vezi ca pe aici, mai toti sunem un soi de Socrate, cand vine vorba de dragoste ..filosofam! asa ca da-ti restart, si traieste experiente specifice varstei tale, si, intr-o zi te va cauta dragostea, cand nici nu te astepti.
Ma înțelegi perfect! El pentru mine a fost o rază de lumina!
Normal ca te inteleg ca stiu mecanismele psihice si cum functioneaza mintea omului desi eu n-am trecut prin asta!
Altii vb din punctul lor de vedere de cum sunt ei, si e mare greseala, nu pot intelege ceva ce nu au trait.
Problema este sa scapi cumva de asta.
Daca nu si nu, trebuie sa consulti un psiholog sau un medic, ca doar nu o sa stai asa.
Insa sa mai treaca un timp, poate se diminueaza.