| EvaEvita a întrebat:

Sunt in următoarea situație. Discut de ceva vreme cu un tip ( are peste 35 de ani, ne știm demult ). Suntem amici, ne-am mai și sărutat uneori. Chestia e ca simt ca ar vrea sa fim mai mult, însă nu face nimic in sensul asta, deși am rămas singuri de nenumărate ori, tot ca pe o amica ma tratează. As vrea sa-l întreb direct, dar mi-e frica ca voi părea disperata sau ceva...și sa-l îndepărtez. Cum ar trebui sa discut cu el, deoarece situația asta incerta ma deranjează și as vrea sa știu dacă pot sa am așteptări mai mari.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zi ca vrei un futai gratuit fara bani

| Adry05 a răspuns:

Poate nu i-ai dat tu vreun semn ca vrei mai mult si fiindu-i frica de un posibil refuz prefera sa lase lucrurile asa.

| darrio2007 a răspuns:

Mai degraba cred ca tu ai vrea sa fie mai mult decat un sarut. El pare sa fie mai cu capul pe umeri. Ii poti face o propunere subtila.

| Violleta2022 a răspuns:

Lucrurile nespuse, duc la separarea si divort.
In cazul tau, fara sa comunicati sis a spuenti ce vreti fiecare, nu exista o relatie serioasa de care ai vrea tu.
Deschide discutia si vorbiti, spune-i ce gandesti si intreaba-l cum vede el relatia, ca sa nu ajungeti sa va fie teama unul de altul, ca intinazand coarda, se rupe relatia.

| SilentRain a răspuns:

Ma amuza genul asta de întrebare rolling on the floor)
Voi va sărutați cu toți amici voștri, de e asa de banal?
Va-ți zăbălit deja, ala nu e prost la 35de ani știe deja ce gândești

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SilentRain):

Permite-mi sa te contrazic si sa iti spun ca ala E prost. Am cu vreo 3 ani mai mult ca el si daca e sa am o amica cu care ma mai sarut "din cand in cand" atunci e normal, logic, si absolut natural sa vreau sa o f&t. Scuzati limbajul, dar asta e adevarul. Si rima si mai bine in contextul frazei respective.

| sofisis a răspuns:

E ditai adultul. Tu sper ca la fel. Chiar nu poti avea o discutie directa? In cel mai rau caz te respinge si aia e...

| Dandinelle a răspuns:

Nu ai mentionat tu ce vrei de la relatia dintre voi? Daca verbi o relatie cu el si vrei sa discuatati mai mult, lasa frica si vorbiti.

| CerCopiTec a răspuns:

Nu am inteles daca v ati sarutat vreodata cand ati ramas singuri. atunci sigur se va intampla ceva mai mult, tu vrei, el vrea, chiar si eu vreau... sa imi zici ce ati facut!