Poate nu i-ai dat tu vreun semn ca vrei mai mult si fiindu-i frica de un posibil refuz prefera sa lase lucrurile asa.
Mai degraba cred ca tu ai vrea sa fie mai mult decat un sarut. El pare sa fie mai cu capul pe umeri. Ii poti face o propunere subtila.
Lucrurile nespuse, duc la separarea si divort.
In cazul tau, fara sa comunicati sis a spuenti ce vreti fiecare, nu exista o relatie serioasa de care ai vrea tu.
Deschide discutia si vorbiti, spune-i ce gandesti si intreaba-l cum vede el relatia, ca sa nu ajungeti sa va fie teama unul de altul, ca intinazand coarda, se rupe relatia.
Ma amuza genul asta de întrebare )
Voi va sărutați cu toți amici voștri, de e asa de banal?
Va-ți zăbălit deja, ala nu e prost la 35de ani știe deja ce gândești
Permite-mi sa te contrazic si sa iti spun ca ala E prost. Am cu vreo 3 ani mai mult ca el si daca e sa am o amica cu care ma mai sarut "din cand in cand" atunci e normal, logic, si absolut natural sa vreau sa o f&t. Scuzati limbajul, dar asta e adevarul. Si rima si mai bine in contextul frazei respective.
E ditai adultul. Tu sper ca la fel. Chiar nu poti avea o discutie directa? In cel mai rau caz te respinge si aia e...
Nu ai mentionat tu ce vrei de la relatia dintre voi? Daca verbi o relatie cu el si vrei sa discuatati mai mult, lasa frica si vorbiti.
Nu am inteles daca v ati sarutat vreodata cand ati ramas singuri. atunci sigur se va intampla ceva mai mult, tu vrei, el vrea, chiar si eu vreau... sa imi zici ce ati facut!